Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/18/2019 05:09:51 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Representants de l'Administració a Sant Boi

EN QUÈ CONSISTEIX:

Recollir i transmetre al Centre de Recollida d’Informació, les dades de totes les fases del dia de les eleccions (21 de desembre): obertura, primer i segon avanç de participació i l'escrutini.

Per fer-ho, es seleccionaran aproximadament 43 persones que faran de representants de l'Administració, que són les persones encarregades de recollir les dades de les meses assignades i transmetre-les per telèfon.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Tindran preferència empleats/des públics/ques, però també podran ser estudiants entre 18 i 30 anys que NO estiguin treballant i han d'haver obtingut el Batxillerat (o equivalent), o estudis superiors.

1. Cal disposar d'un telèfon mòbil operatiu durant tota la jornada electoral i fins a les 12 de la nit i facilitar un número de telèfon fix de referència on poder contactar-hi, ni que sigui de manera indirecta, en cas de necessitat

2. Hauran d'estar tot el dia al col·legi electoral fins a finalitzar l'escrutini (exceptuant el temps per a dinar)

3. Hauran de realitzar obligatòriament un simulacre, el 9 de desembre que no implica cap desplaçament, però si que s'ha de realitzar des de territori nacional i amb cobertura mòbil

4.Hauran d'assistir a una reunió dimarts 19 de desembre a la tarda

L'incompliment de qualsevol d'aquests requisits, comportarà la seva substitució o el no-abonament de la indemnització.

S'ha de tenir present que l'exercici de les funcions de representant de l'Administració, és incompatible amb el de president/a o vocal (titular o suplent) de meses electorals, càrrecs que tenen caire obligatori i amb el d'interventor/a, d'apoderat/ada o qualsevol altre treball o servei prestat el dia de les eleccions.

Per a la realització d'aquestes tasques es percebrà una gratificació de 153 o 175 euros bruts, en funció de les meses assignades

NOTA: La selecció es farà segons els criteris següents:

1. Tindran preferència empleats/des públics de l'Ajuntament de Sant Boi (hauran de demanar-se un dia de festa obligatòriament)

2. L'experiència en el desenvolupament de la tasca: 0.50 punt per any amb un màxim de 2 punts

3. Residents a Sant Boi: 1 punt

4. La data d'arribada de les sol·licitudsDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Ompliu el formulari de sol·licitud, indicant totes les dades sol·licitades (cal assegurar sobretot que l'e-mail i els telèfons són de la persona que fa la sol·licitud i són correctes).

L'Ajuntament es posarà en contacte amb vosaltres mitjançant les dades introduïdes al formulari, per informar-vos, tant si heu estat seleccionats, com si no, abans del 17 de novembre.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Fins el 15 de novembreON SOL·LICITAR-LO:

Tramitació via Internet:

- Cliqueu el botó "Sol·licitar Tràmit".

- Ompliu tots els camps.

- L'Ajuntament actualitzarà les dades automàticament i es posarà en contacte amb les dades que se'ns indiquin en el formulari.
Vàlid des de: 11/10/2017
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades