Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/18/2018 05:56:08 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Subvencions per a actuacions de conservació en edificis de tipologia residencial col·lectiva i edificis unifamiliars (Àrea Metropolitana de Barcelona) - Convocatòria 2018

EN QUÈ CONSISTEIX:

D'acord amb la convocatòria aprovada per a l'any 2018 pel Consorci Metropolità de l'Habitatge, es consideren subvencionables les actuacions de conservació que es duguin a terme en edificis residencials, per reparar les deficiències següents:

QUANTIA

. Als efectes del càlcul de la quantia dels ajuts, el cost subvencionable està constituït pels següents conceptes: el pressupost de l'empresa o empreses que realitzen les obres i els honoraris facultatius (cost de la cèdula,...). No s'inclouen impostos, taxes o tributs.

. La quantia màxima de la subvenció no pot superar el 40% del pressupost subvencionable, ni l'import de 3.000 euros per habitatge i 30 euros per cada metre quadrat de superfície construïda de local.

. Aquestes quanties es poden incrementar en 1.000 € / habitatge en cas que es tracti d'edifici declarat bé d'interès cultural en l'instrument d'ordenació urbanística.

. En cas d'edificis unifamiliars, no els és aplicable el percentatge ni el límit per cada metre quadrat de superfície construïda de local.

Per més informació:

CLIQUEU AQUÍQUAN ES POT SOL·LICITAR:

No obstant això es pot tancar l'admissió de sol·licituds en una data anterior si s'ha exhaurit la dotació pressupostària.ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 11/21/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades