Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/30/2023 03:07:01 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Registre municipal de parelles estables - Inscripció per anotació de l'escriptura pública

EN QUÈ CONSISTEIX:

En data 1 d'abril de 2017 va entrar en vigor l'Ordre JUS/44/2017 dictada pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, en data 28 de març per la qual s'aprova el Reglament del Registre de parelles estables de Catalunya .

El Registre de parelles estables de Catalunya és únic. Per aquest motiu el Registre municipal de parelles estables de l'Ajuntament resta operatiu únicament com a instrument de testimoni de les inscripcions fetes abans de la posada en funcionament del Registre únic de Catalunya, per la qual cosa no es faran noves inscripcions per anotació de l'escriptura pública.ON SOL·LICITAR-LO:

Enllaç a la pàgina web del Departament de Justícia de la Generalitat al tràmit: Sol·licitar la inscripció registral de la parella estable.

http://justicia.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Registre-de-parelles-estables-de-Catalunya?moda=1MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

1. Preguntes més freqüents - Tràmit: Sol·licitar la inscripció registral de la parella (Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya)

http://justicia.gencat.cat/ca/ambits/dret_civil_catala/preguntes_mes_frequents/unions_estables_de_parella

2. Tràmit per Sol·licitar la inscripció registral de la parella (Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya)

http://justicia.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Registre-de-parelles-estables-de-Catalunya?moda=1

3. ORDRE JUS/44/2017, de 28 de març, per la qual s'aprova el Reglament del Registre de parelles estables de Catalunya :

http://portaljuridic.gencat.cat/ca/pjur_ocults/pjur_resultats_fitxa?action=fitxa&documentId=782201

4. DECRET LLEI 3/2015, de 6 d'octubre, de modificació de la Llei 25/2010, del 29 de juliol, del llibre segon del Codi civil de Catalunya, relativa a la creació del Registre de parelles estables :

http://portaljuridic.gencat.cat/ca/pjur_ocults/pjur_resultats_fitxa?action=fitxa&documentId=704714Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 02/26/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades