Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/20/2019 05:55:30 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Reclamació per danys

EN QUÈ CONSISTEIX:

Reclamació per la qual la ciutadania pot sol·licitar una indemnització quan hagi patit un dany en la seva persona o qualsevol dels seus béns i/o drets, com a conseqüència del funcionament normal o anormal dels serveis públics prestats per l'Ajuntament de Sant Boi.

La indemnització procedirà sempre que:

. el dany sigui efectiu, avaluable i individualitzat

. no sigui causa de força major

La indemnització no procedirà si el ciutadà té l'obligació jurídica de suportar el dany sofert.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol persona fisica o juridica que s'hagi vist afectada

Si es delega aquest tràmit en un representant s'ha d'aportar una autorització signada i acompanyada amb la fotocòpia del DNI, de la persona que autoritzaDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Indicarde forma clara el motiu de la reclamació (per exemple forats a la calçada, a la vorera, tapa de registre de la companyia d'aigües, de gas en mal estat, obres...), la data dels fets, el lloc especificant una adreça, i la petició concreta (valoració econòmica).

Si es tracta de danys en un vehicle s'ha d'aportar fotocòpia de la documentació: matricula, titularitat i companyia d'assegurançes.

En cas de testimonis indicar: nom i cognoms, adreça, telèfon.

Altradocumentació acreditativa dels fets al·legats així dels danys soferts (informes mèdics, atestats policials, fotografies dels danys, factures, pressupost de reparació...).

Al·legacions, documents i informacions que s'estimin oportuns.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Abans que hagi transcorregut 1 any a comptar des de la data dels fets o des de l'alta mèdica en cas de danys físics o pisquics, ja que en cas contrari el dret haurà prescrit.PREU:

Sense costTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

El temps màxim de tramitació és de 6 mesos

En cas de silenci administratiu, la sol·licitud s'entendrà: desestimadaON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAPCita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/31/2010
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades