Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/27/2023 05:56:36 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Baixes d’ofici per inclusió indeguda

EN QUÈ CONSISTEIX:

L’Ajuntament inicia expedient de baixa d’ofici per inscripció indeguda quan té indicis de que la persona afectada no resideix al domicili on consta empadronada.

En iniciar l’expedient aprova un decret que és notificat a la persona afectada per la baixa a fi de que pugui presentar les al·legacions que estimi convenients.

En cas que no es produeixen al·legacions o les presentades siguin desestimades, l'expedient continua i es decreta la baixa al padró de la persona afectada, previ informe del Consell d'Empadronament.

Les persones afectades per un expedient de baixa per inscripció indeguda no poden realitzar cap dels tràmits que es relacionen a continuació sense haver regularitzat prèviament la seva situació al Padró d’habitants:

- Obtenir volants de convivència

- Modificar les seves dades personals

- Autoritzar l’empadronament d’altres persones

Les baixes d’ofici per inclusió indeguda es podem produir per diferents motius:PRESENTAR AL·LEGACIONS:

Com presentar una al·legació
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 06/26/2020
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades