Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/18/2019 11:48:30 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Celebracions privades o de caràcter familiar en espais oberts a l'aire lliure

EN QUÈ CONSISTEIX:

Comunicació de la celebració d'activitats privades o de caràcter familiar, sempre que no comportin un risc per a la convivència ciutadana, per als drets de terceres persones o per la integritat i seguretat de les persones o dels llocs on es realitzin.

.S'han de dur en horari diürn: de 08:00h a 21:00h. L'aforament màxim no ha de ser superior a 50 persones. L'espai a ocupar ha de ser una plaça o jardí obert al públic i no coincideixi amb altre activitat autoritzada a la via pública.

. L'aforament màxim no ha de ser superior a 50 persones

. L'espai a ocupar ha de ser una plaça o jardí obert al públic i no coincideixi amb altre activitat autoritzada a la via pública.

La persona identificada com a organitzadora de l'activitat serà la responsable de:

- Assegurar el seu correcte desenvolupament:

. Compliment de l'horari

. No disposar debegudes alcohòliques, ni d'elements de cocció o barbacoes. Respectar la convivència amb la resta d'usuaris de l'espai públic. Fer un ús adequat del mobiliari urbà- Mantenir el lloc en perfectes condicions de neteja en acabar l'activitat. I gestionar els residus generats per la seva activitat de forma selectiva d'acord amb les prescripcions establertes al Decret Legislatiu 1/2009, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora dels residus, a la seva normativa de desplegament així com a la normativa posterior que la substitueixi.- A més serà la persona obligada a reposar els desperfectes els quals hagin sigut originats per causa de l’activitat, així com reparar i/o canviar qualsevol element de mobiliari urbà que resulti malmès o anul·lat, total o parcialment (senyalització viària horitzontal, senyalitzacions verticals de trànsit, fanals d'enllumenat públic, plaques indicatives de carrers, bancs, papereres, etc.).

. Respectar la convivència amb la resta d'usuaris de l'espai públic

. Fer un ús adequat del mobiliari urbà

- Mantenir el lloc en perfectes condicions de neteja en acabar l'activitat. I gestionar els residus generats per la seva activitat de forma selectiva d'acord amb les prescripcions establertes al Decret Legislatiu 1/2009, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora dels residus, a la seva normativa de desplegament així com a la normativa posterior que la substitueixi.

- A més serà la persona obligada a reposar els desperfectes els quals hagin sigut originats per causa de l’activitat, així com reparar i/o canviar qualsevol element de mobiliari urbà que resulti malmès o anul·lat, total o parcialment (senyalització viària horitzontal, senyalitzacions verticals de trànsit, fanals d'enllumenat públic, plaques indicatives de carrers, bancs, papereres, etc.).QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Qualsevol persona major de 18 anysDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Comunicar les dades de la petició (lloc, data, horari, ...)QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Cinc dies abans de la data en la qual es pretén celebrar l'activitatPREU:

Sense costON SOL·LICITAR-LO:

Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/28/2016
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades