Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/15/2019 07:49:37 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Targeta d'aparcament en zona de vianants

EN QUÈ CONSISTEIX:

Obtenció d'un adhesiu per col·locar al vehicle particular que permet accedir a la zona de vianants el temps mínim i imprescindible per efectuar tasques de càrrega i descàrrega, fora dels horaris establerts, i per circular per accedir als seus aparcaments.

Els horaris establerts per a les activitats de càrrega i descàrrega són els dies laborables de 9 a 12 hores, disposant d'un temps màxim de 20 minuts.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol persona empadronada al nostre municipi. a qualsevol carrer de la zona de vianants i que disposa de vehicle, motos incloses (tants adhesius com vehicles té al seu nom)

Qualsevol titular d'una llicència d'activitats, a qualsevol carrer de la zona de vianants on s'ubica l'activitat (tants adhesius com vehicles té al seu nom)

Qualsevol persona propietària d'una plaça d'aparcament si, a més, l'accés disposa de la corresponent llicència de gual, a qualsevol carrer de la zona de vianants on s'ubica l'aparcament (tants adhesius com places d'aparcament té al seu nom).

Es consideren zones de vianants en el municipi els següents carrers:

Riereta, Comte Borrell, Nou, Miguel de Cervantes, Ebre, Francesc Pi i Margall (de l'1 al 39 i del 2 al 34), Vermell, General O'Donnell, Major, L'Alou, Pl.Llorenç Presas, Passatge L'Empordà, Jaume I (de l'1 al 52), Plaça Gaietà Mestres (tota), Plaça de l'Ajuntament (tota), rambla de Rafael Casanova (tota - en el cas del c/Torras i Bages 41-43 (parking) tenen entrada per Rambla Rafael Casanova núm. 44) , la Palla (tot), la Rapa (tot)

Avinguda Onze de setembre (de l'1 al 9 i del 10 al 32)

Plaça Teresa Valls i Diví (tota)

Lleida del 2 al 18

Joan Vandellós i Jardí (tot)

Josep Romeu i Torelló (tot)

Francesc Farrés i Farrés (tot)

Aleix Parés i Valls (tot)DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Comunicació amb les dades identificatives de la persona sol·licitant

Si aquesta delega en una altra persona:

- Autorització per a la corresponent tramitació

- Fotocòpia del DNI de la persona que autoritza

- Presentació del DNI de la persona que realitza la sol·licitudQUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol momentPREU:

Sense costTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

Al momentON SOL·LICITAR-LO:

Tramitació via internet : . Clicar el botó "sol·licitud de tràmit".

.Clicar el botó "sol·licitud de tràmit".

. Omplir tots els camps.

. Especificar zona vianants.

. L'Ajuntament farà lliurament de la targeta via Correus a l'adreça de residència que consta en el padró d'habitants.

. En cas que ho demani el titular de l'activitat, es farà lliurament de la targeta via Correus a l'adreça de l'activitat.

Tramitació via telefònica : 93 635 12 12 De dilluns a dijous de 8.30 a 19.00 hores, divendres i vigílies de festius de 8.30 a 14.00 hores (Període de nadal i vacances d'estiu horari especial de 8.30 a 14.00 hores, de dilluns a divendres)

Tramitació presencial : . Tramitació presencial Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAPALTRES TRÀMITS RELACIONATS


Sol·licitar Tràmit

Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 02/22/2011
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades