Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/15/2020 02:07:41 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inscripció campanya "Estalviem energia a casa"

EN QUÈ CONSISTEIX:

La campanya consisteix en la instal·lació de comptadors particulars intel·ligents a les llars que s'hi adhereixin durant un període aproximat de 1 mes. Després de dues setmanes de la instal·lació es realitzarà una visita per part dels serveis municipals amb l'objectiu de facilitar consells i guia per a l'estalvi energètic a les llars, i es comprovarà si en els següents dies l'aplicació dels consells redueix d'una forma efectiva el consum energètic.

La campanya vol reduir el consum energètic de les llars de Sant Boi i els impactes ambientals resultant d'aquestsconsums, així com, prevenir la pobresa energètica.Un cop retirats els comptadors i analitzats els resultats, s'enviarà a cada llar participant un breu informe de revisió energètica amb les dades obtingudes ilesmesures d'estalvi recomanades.La campanya es desenvoluparà de forma indefinida i fins que novariïl'actual context energètic.

Un cop retirats els comptadors i analitzats els resultats, s'enviarà a cada llar participant un breu informe de revisió energètica amb les dades obtingudes ilesmesures d'estalvi recomanades.La campanya es desenvoluparà de forma indefinida i fins que novariïl'actual context energètic.

La campanya es desenvoluparà de forma indefinida i fins que novariïl'actual context energètic.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Qualsevol persona que consti al Padró Municipal d'Habitants de Sant Boi de Llobregat i que resideixi en el mateix municipi.

En el moment de la sol·licitud haurà d'indicar les següents dades:

- Any aproximat de construcció de l'habitage i tipologia

- Superfície aproximada (sense comptar jardins, terrasses, espais oberts o plaça d'aparcament)

- Potència elèctrica contractada i Companyia Subministradora (aquesta informació la trobareu a la factura d'electricitat, concretament a l'apartat de "Dades client")

- Tipus de subministrament energètic (electricitat, gas natural, propà, biomassa,etc.)

- Disponibilitat d'ordinador (si/no). En cas afirmatiu:Windows / Mac /. Disponibilitat de connexió a internet (si/no)

- Número d'ocupants habituals de l'habitatge

- Establiments comercials i comunitats de veïns (consum d'escala, ascensor...) amb acreditacio d'algun membre (president...)DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

- Documents identificatius: DNI/NIE

- Documentació acreditativa d'identificació fiscal de la comunitat o agrupació de comunitats de propietaris (NIF).QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol momentON SOL·LICITAR-LO:

Tramitació via internet

Clicar el botó "Sol·licitar Tràmit".

Omplir tots els camps.

En uns dies el personal de l'Ajuntament es posarà en contacte amb vostè mitjançant l' e-mail o telèfon per agendar dia i hora per a la instal·lació dels equips de mesura i l'inici de la campanya a la seva llar o comerç

Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l'Ajuntament, 1

Horari OMAPMODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Models:Veure document .doc AUTORITZACIÓ CAMPANYA.doc ( 138 Kb)
Sol·licitar Tràmit

Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 05/27/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades