Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/30/2023 02:41:04 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Informació sobre el Planejament vigent i consultes urbanístiques

EN QUÈ CONSISTEIX:

Facilitar a la ciutadania l'accés a les dades del planejament urbanístic publicat al web municipal accedint a:"LA CIUTAT"/ "Urbanisme i Habitatge"/ "Planejament Urbanístic".

Accés directe

El planejament urbanístic determina les condicions d'edificació i ús de les finques, per tant es poden consultar les circumstàncies urbanístiques d'una finca concreta, així com imprimir una Fitxa de la mateixa en paper DIN A4 amb la següent informació:

Si vol rebre una informació més específica que no ha pogut obtenir accedint a la informació publicada, complementant o aclarint dubtes respecte als documents normatius vigents, pot fer la sol·licitud prémer al botó "Sol·licitar Tràmit" que es troba al final d'aquest document.

Cal recordar que la informació facilitada per aquest mitjà de naturalesa virtual té un objecte purament divulgatiu i orientatiu a la ciutadania i el contingut de la resposta a la consulta formulada no té pròpiament caràcter normatiu a efectes legals.

Es pot obtenir informació urbanística, referida a una finca o local concret, mitjançant document oficial emès per l'Ajuntament, amb caràcter jurídicament vinculant a tots els efectes de conformitat amb la normativa vigent, prèvia formalització personal de la corresponent sol·licitud i el pagament de les taxes en cada cas aplicables. A aquest respecte, trobareu informació al Catàleg de tràmits i serveis consultable al web municipal:

Informes UrbanísticsQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol persona (la informació facilitada no conté dades protegides)DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Només cal identificar suficientment la finca sobre la que es demana informacióQUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol momentPREU:

Sense costTERMINI DE RESOLUCIÓ:

La informació publicada es pot consultar al moment.

En el cas de sol·licitar una consulta més específica, el termini orientatiu de resposta serà d'un mes. En tot cas, s'intentarà facilitar la informació en la major brevetat possible, en funció del grau de complexitat de la consulta.ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitar per Internet

- Prémer el botó "sol·licitud de tràmit" que trobareu al final d'aquesta fitxa

- Seguiu les instruccions que aniran sortintALTRES TRÀMITS RELACIONATS


Sol·licitar Tràmit
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/04/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades