Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/11/2023 12:05:23 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Al·legacions per la regularització cadastral

EN QUÈ CONSISTEIX:

La Regularització Cadastral és el procediment amb el qual el Ministeri d'Hisenda, mitjançant les Gerèncias del Cadastre, incorpora d'ofici aquelles omissions d'alteracions i/o modificacions efectuades als immobles que es tenien que haver declarat al cadastre en el seu moment per part del ciutadà i no es va fer. Per aquest motiu el Cadastre emet els Acords d'alterció acompanyats d'una taxa de 60€/immoble, al ciutadà.

El ciutadà pot presentar tant al·legacions com reclamació contra aquests actes en els terminis que figurin a la propia notificació.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

La persona notificada per la Gerència Regional del Cadastre o qualsevol altra que acrediti un dret o propietat sobre l'immoble regularitzat.

Si el tràmit es fa mitjançant representant, caldrà que s'acrediti la representació amb l'autorització corresponen i fotocòpia DNI del que autoritza.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

. Escrit d'Al·legacions/reclamacions que formula

. Fotocòpia de l'acord notificat

. Tota aquella documentació o prova que recolzi els seus arguments

. Si el sol·licitant actúa en representació, autorització pertinent amb fotocòpia del DNI del que autoritzaQUAN ES POT SOL·LICITAR:

En els terminis que se'ls indica a la notificació rebudaPREU:

Sense costTERMINI DE RESOLUCIÓ:

6 mesosON SOL·LICITAR-LO:

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 06/12/2017
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades