Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/03/2023 07:45:56 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Comunicar el nom sentit

EN QUÈ CONSISTEIX:

Expedició de documentació de funcionament ordinari, per un tràmit concret amb el nom sentit.

Quan una persona trans* (transsexual, transgènere) o intersexual, vol identifiquicar-se amb el nom sentit, d’acord amb latargeta sanitària expedida pel CatSalut, pot presentar una comunicació indicant el nom sentit i el tràmit específic que està gestionant per al qual ho demana.

IMPORTANT: en el cas que es tracti de documents oficials que formen part d'un procediment administratiu formalitzat o que tenen implicacions jurídiques de caràcter oficial l'Ajuntament només pot utilitzar el nom que consta al document d’identificació personal (DNI).QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Persones trans* (transsexual, transgènere) o intersexuals que han modificat el seu nom a la targeta sanitària expedida per CatSalut.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Targeta sanitària amb el nom sentitON SOL·LICITAR-LO: • Per tramitar aquesta sol·licitud amb signatura electrònica és necessari que disposeu d'IDENTIFICACIÓ DIGITAL admesa.
  Podeu consultar el següent enllaç: Sistemes d'identificació

  Cliqueu el botó "Titular amb signatura electrònica".
  I seguiu les instruccions que van sortint.


  Si voleu que us ajudem a fer la tramitació, contacteu amb nosaltres:
  AJUDA


  Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: Serveis tècnics

  ELECTRÒNICAMENT


 • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIALALTRES TRÀMITS RELACIONATSAquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 09/30/2020
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades