Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/11/2023 12:17:19 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inhumació de cendres d'un difunt

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sol·licitar la inhumació de cendres d'un difunt a una sepultura del cementiri.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- La persona titular personal i individual del dret funerari

- Si aquesta delega en una altra que la representi, a més de les dades de la persona sol·licitant s'hauran d'indicar les dades corresponents a les de la persona representant acompanyada de la corresponent autorització i de la fotocòpia del document identificatiu de la persona sol·licitant.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

- Títol funerari corresponent al dret funerari

- Certificat d'incineració del cadàver

En el cas de no disposar d'ell, es pot sol·licitar a l'empresa de Serveis Funeraris que va fer la incineracióQUAN ES POT SOL·LICITAR:

- Si la inhumació es en nínxol o tomba, no es pot sol·licitar si no han passat 2 anys (o 5 en cas que la defunció hagi esdevingut per malaltia infecciosa) des de l'últim enterrament de cadàver (si l'últim hagués estat de cendres no hi ha restriccions temporals).

- Si és en columbari no hi han restricions temporals.PREU:

En concepte de taxa municipal:

- A panteó o tomba: 710,50 euros

- A nínxol o columbari: 178,70 eurosTERMINI DE RESOLUCIÓ:

1. Amb caràcter general, la data d'inhumació es programarà per dues setmanes desprès de la sol·licitud, coincidint preferentment amb dimecres. En cas de ser festa el dia escollit passarien a ser tres setmanes desprès de la sol·licitud. Sempre a les 10 hores (si hi ha una inhumació a la mateixa hora, el trasllat es produirà a continuació).

2. Excepcionalment, quan no es pugui programar el servei amb suficient anticipació es comunicarà amb 24 hores d'antelació.ON SOL·LICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIAL
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/18/2016
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades