Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/19/2019 05:19:41 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Notificació electrònica

L'article 14.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques determina que les notificacions s’han de practicar preferentment per mitjans electrònics i, en tot cas, quan l’interessat estigui obligat a rebre-les per aquesta via .

El sistema de notificacions emprat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat és l’ e-NOTUM .

Cal com a mínim un mètode de contacte per a la persona destinatària: adreça electrònica / mòbil on es rebrà l'avís de notificació.

Un cop la notificació es troba a dins el sistema, s’envia un correu electrònic a l’adreça electrònica/mòbil de la persona interessada en el que se l’avisa de la data i hora en què la notificació està disponible a l’ e-NOTUM .

Podreu accedir a la notificació electrònica, a través de la Bústia de notificacions o de l’enllaç que rebreu en l’avís de notificació, identificant-vos mitjançant:

- mitjançant una contrasenya d'un sol ús , que s'enviarà a l'adreça de correu electrònic i al dispositiu mòbil indicats en la sol·licitud.

- mitjançant l'idCAT Mòbil (heu d'estar donats d'alta prèviament).

- certificat digital reconegut per l’Agència Catalana de Certificació (CATCert): idCAT, e-DNI, T-CAT o el Camerfirma per empreses. Els certificats electrònics de la FNMT (Fábrica Nacional de Moneda y Timbre) també són vàlids.

BÚSTIA DE NOTIFICACIONS ELECTRÒNIQUES

Resolució d'incidències tècniques:

Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: serveitecnic_e_administracio@santboi.catQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Les persones jurídiques.

- Les entitats sense personalitat jurídica.

- Els qui exerceixin una activitat professional per a la qual es requereix la col.legiació obligatòria, per als tràmits i actuacions que portin a terme amb les administracions públiques en l'exercici de l'activitat professional esmentada. En tot cas, dins d'aquest col.lectiu s'hi entenen inclosos els notaris i registradors de la propietat i mercantils.

- Els qui representin un interessat que estigui obligat a relacionar-se electrònicament amb l'Administració.

- Els empleats de les administracions públiques per als tràmits i actuacions que efectuïn amb elles per la seva condició d'empleat públic, tal com determini reglamentàriament cada Administració.

- Per defecte, a modus general les notificacions s'envien de forma electrònica. En el cas de persones físiques , si es vol rebre a més a més la notificació en paper s'haurà d'indicar expressament en el moment de la sol·licitud.

* És indispensable disposar d’una adreça electrònica i facilitar-la per tal de poder ser notificat per mitjans electrònics i ha de complir els requisits prevists legalment.
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 07/13/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades