Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/11/2023 12:15:06 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Notificació electrònica

L'article 14.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques determina que les notificacions s’han de practicar preferentment per mitjans electrònics i, en tot cas, quan l’interessat estigui obligat a rebre-les per aquesta via.

El sistema de notificacions emprat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat és l’ e-NOTUM .

Cal com a mínim un mètode de contacte per a la persona destinatària: adreça electrònica / mòbil on es rebrà l'avís de notificació.

COM S'HI ACCEDEIX:

Un cop la notificació es troba a dins el sistema, s’envia un correu electrònic a l’adreça electrònica/mòbil de la persona interessada en el que se l’avisa de la data i hora en què la notificació està disponible a la Seu electrònica pendent de consultar.

Podeu accedir amb:

COM ES POT CONSULTAR EL DETALL D'UNA NOTIFICACIÓ:

La consulta de les notificacions es pot fer des de qualsevol d’aquests canals:

Des de l'apartat de Carpeta Ciutadana.

ESTATS D'UNA NOTIFICACIÓ:

Els estats en què es pot trobar una notificació electrònica són:

Acceptar o rebutjar una notificació:

Quan se us informi per correu electrònic o SMS del dipòsit de la notificació disposeu de 10 dies naturals, des de la posada a disposició per accedir-hi.

Resolució d'incidències tècniques:

Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltresa través del següent mail: serveitecnic_e_administracio@santboi.catQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Les persones jurídiques.

Les entitats sense personalitat jurídica.

Els qui exerceixin una activitat professional per a la qual es requereix la col.legiació obligatòria, per als tràmits i actuacions que portin a terme amb les administracions públiques en l'exercici de l'activitat professional esmentada. En tot cas, dins d'aquest col·lectius s'hi entenen inclosos els notaris i registradors de la propietat i mercantils.

Els qui representin un interessat que estigui obligat a relacionar-se electrònicament amb l'Administració.

Els empleats de les administracions públiques per als tràmits i actuacions que efectuïn amb elles per la seva condició d'empleat públic, tal com determini reglamentàriament cada Administració.

Per defecte, a modus general les notificacions s'envien de forma electrònica. En el cas de persones físiques, si es vol rebre a més a més la notificació en paper s'haurà d'indicar expressament en el moment de la sol·licitud.

És indispensable disposar d’una adreça electrònica i facilitar-la per tal de poder ser notificat per mitjans electrònics i ha de complir els requisits prevists legalment.
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 01/24/2020
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades