Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/29/2023 06:39:01 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Alta en el cens municipal d'animals

EN QUÈ CONSISTEIX:

Donar l'alta en el cens municipal d'animals de companyiaels gossos, els gats, les fures i els porcs vietnamites i fer lliurament d'una placa identificativaamb el número del cens que li correspongui.

Donar l'alta en el cens municipal d'animals de companyia altres animals de companyia, siguin exòtics o no, que circulin per la via pública o per les parts comunes dels immobles i fer lliurament d'una placa identificativa amb el número del cens que li correspongui.

Pels espais públics, l'animal ha de dur col·locada al collar la placa identificativa lliurada per l'Ajuntament. El nom de l'animal i les dades de la persona propietària o posseïdora s'han de gravar en el revés de la placa o en una altra similar.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol persona major d'edat propietària d'un gos, gat, fura o porc vietnamita o el seu representant degudament acreditat.

Qualsevol persona major d'edat propietària d'altres animals de companyia, siguin exòtics o no, que circulin per la via pública o per les parts comunes dels immobles, o el seu representant degudament acreditat.

Documentació que acredita la representativitatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

-Document acreditatiu de la identificació de l'animal, mitjançant microxip. S'acreditarà la titularitat de l'animal mitjançant el document oficial d'alta a l'Arxiu d'Identificació d'Animals de Companyia (AIAC), el document d'alta al Registre General d'Animals de Companyia (ANICOM) o del document de declaració jurada de posseïdor.- En el cas de gossos potencialment perillosos: presentació de l'original de la pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil per danys a tercers amb una cobertura igual o superior a 150.253 euros i on consti el número de microxip de l'animal, i l'original del rebut acreditatiu del seu pagament.

- En el cas de gossos potencialment perillosos: presentació de l'original de la pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil per danys a tercers amb una cobertura igual o superior a 150.253 euros i on consti el número de microxip de l'animal, i l'original del rebut acreditatiu del seu pagament.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En el termini màxim de tres mesos des del naixement de l'animal o de trenta dies des de la data d'adquisició o del canvi de residència.

En el cas de gossos potencialment perillosos aquest acte ha de ser previ a la tinença de l'animal.PREU:

Sense costTERMINI DE RESOLUCIÓ:

Al momentON SOL·LICITAR-LO:

Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP)

Plaça de l'Ajuntament, 1

Horari OMAPMANUAL INFORMATIU:


Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 05/27/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades