Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
iniseuInici Seu datahoraHora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/21/2019 07:07:23 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Alta en el cens municipal d'animals

EN QUÈ CONSISTEIX:

Donar l'alta en el cens municipal d'animals de companyia elsgossos, els gats, les fures i els porcs vietnamitesi lliurament d'una placa identificativa amb el número del cens que li correspongui.

Donar l'alta en el cens municipal d'animals de companyia altres animals de companyia, siguin exòtics o no, que circulin per la via pública o per les parts comunes dels immobles i lliurament d'una placa identificativa amb el número del cens que li correspongui.

L'animal ha de dur per la via pública, d'una manera permanent, una placa identificativa on constin el nom de l'animal i les dades de la persona propietària. Aquesta placa pot ser la mateixa que la facilitada per l'Ajuntament en el moment de la inscripció al cens, on en la part posterior s'hauran de gravar les dades.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol ciutadà major d'edat propietari d'un gos, gat, fura o porc vietnamita, així com d'altres animals de companyia, siguin exòtics o no, que circulin per la via pública o per les parts comunes dels immobles, o el seu representant degudament acreditat.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

- Document acreditatiu de la identificació de l'animal, mitjançant microxip. S'acreditarà la titularitat de l'animal mitjançant el document oficial d'alta a l'Arxiu d'Identificació d'Animals de Companyia (AIAC) o del document de declaració jurada de posseïdor

- En el cas de gossos potencialment perillosos: presentació de l'original de la pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil per danys a tercers amb una cobertura no inferior a 150.253 euros i on consti el microxip de l'animal, i l'original del rebut acreditatiu del seu pagamentQUAN ES POT SOL·LICITAR:

En el termini màxim detres mesos des del naixement de l'animal o de trenta dies des de la data d'adquisició o del canvi de residència.PREU:

Sense costTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

Al momentON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

https://seuelectronica.santboi.cat/PaginesW.nsf/Web/Planes/C075F10A9B8F8DB2C1257B83002D3F7C?OpenDocument&Clau=OMAP&Idioma=ca&Seu=SMANUAL INFORMATIU:


Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/28/2016
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades