Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/28/2023 12:43:46 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Concert social Serveis d'Intervenció Socioeducativa (SIS)

EN QUÈ CONSISTEIX:

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha aprovat amb data 8 de març les bases administratives i tècniques reguladores de la convocatòria de concert social per a la provisió de places per a la prestació dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa- Centres Oberts per al període 2023-2027.

L’objecte de la convocatòria és la regulació de la concertació de places per a la prestació dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa-Centres Oberts a entitats de serveis socials legalment constituïdes i acreditades per la prestació d’aquests serveis de competència municipal, a la ciutat de Sant Boi de Llobregat.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Les entitats legalment constituïdes i acreditades per la Generalitat de Catalunya com a entitat proveïdora de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública-Centres Oberts.

Amb caràcter més específic han de complir els requisits exposats al punt 7 de les bases administratives que regeixen aquesta convocatòria.

- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

Documentació que acredita la representativitatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

La documentació per prendre part d’aquesta convocatòria de concertació que s’ha de presentar és la següent:QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Les sol·licituds de concertació es podran presentar des de l’endemà de la publicació de la present convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, del 20 de març fins al 12 d'abril de 2023, ambdós inclosos.TERMINI DE RESOLUCIÓ:

Els Servei de Serveis Socials, Infància, Adolescència i Família, emetrà un informe motivat amb la valoració de les sol·licituds i de la documentació preceptiva, segons els criteris d’assignació de places establerts en el punt 4 de les bases administratives de la convocatòria.

La Junta de govern local emetrà una resolució sobre la provisió de places del SIS-Centres Oberts a la ciutat de Sant Boi de Llobregat.ON SOL·LICITAR-LO:
MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document docx Declaració protecció menors.docx ( 7 Kb)
Veure document .doc Declaració responsable solvència .doc ( 23 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/21/2023
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades