Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/26/2022 04:30:44 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


PROGRAMA PROJECTES 2020 - Ajuts per a la redacció de projectes i altres documents tècnics relatius a actuacions integrals de rehabilitació en edificis existents de tipologia residencial (Àrea Metropolitana de Barcelona)

EN QUÈ CONSISTEIX:

L'objectiu de la convocatòria és impulsar la rehabilitació d'edificis amb criteris energètics, mitjançant subvencions a fons perdut del cost dels treballs tècnics necessaris per acompanyar la presa de decisions de les comunitats de propietaris sobre la naturalesa i abast de les obres de rehabilitació que les dites comunitats hauran d'executar en els elements comuns del seu edifici.

Actuacions subvencionables:

Es consideren subvencionables els projectes i altres documents tècnics relacionats amb el dit projecte, que hagin seguit la Guia Metodològica establerta pel Consorci, la qual es publicarà el 20 de gener de 2020.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

La convocatòria de projectes 2020, destina els ajuts a comunitats de propietaris d'edificis existents de tipologia residencial col·lectiva de l'àrea metropolitana de Barcelona, que compleixin els requisits de la convocatòria

REQUISITS:

Per resultar subvencionables, els projectes i els altres documents tècnics han d'haver seguit la Guia Metodològica establerta pel Consorci, la qual es publicarà en el web un cop s'iniciï el termini de presentació de les sol·licituds.

COST SUBVENCIONABLE:

A l'efecte del càlcul de la subvenció, el cost protegible està constituït pels honoraris facultatius en concepte de la redacció del projecte i d'altres documents tècnics objecte de la subvenció (informes tècnics i certificats necessaris, despeses derivades de la tramitació administrativa, i altres despeses generals similars).

QUANTIA:

La quantia màxima de la subvenció a concedir per edifici serà del 100% del cost protegible, fins a un màxim del 8% del Pressupost de projecte (PEM) calculat amb la Base de dades de l'ITeC.

MOLT IMPORTANT: QUAN ES PODEN INICIAR LES OBRES ?

Per més informació:

CLIQUEU AQUÍQUAN ES POT SOL·LICITAR:

El termini de presentació de les sol·licituds s'obre el 20 de gener de 2020 i finalitza el 31 de desembre de 2020. es podrà tancar l'admissió de sol·licituds en dates anteriors , si s'esgota la dotació pressupostària.

La resolució es durà a terme un cop presentada la documentació relativa a la fase d'inici d'obres, moment en el que es procedirà al pagament de la subvenció.ON SOL·LICITAR-LO:

La tramitació de la documentació per optar a la subvenció es realitzarà per via telemàtica , segons el model establert entre el Consorci de l'Habitatge de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i les diferents entitats col·laboradores participants en el procés .MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .pdf Bases reguladores 2018 (BOPB).pdf ( 259 Kb)
Veure document .pdf Convocatòria projectes 2020 (DOGC).pdf ( 74 Kb)
Veure document .pdf Guia Metodològica v0.pdf ( 1577 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 01/23/2020
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades