Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/03/2023 08:09:11 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Programa d'ajuts per a actuacions d'accessibilitat i mobilitat interior en habitatges 2022 - Consorci Metropolità de l'Habitatge (CMH)

EN QUÈ CONSISTEIX:

L'objecte d'aquesta convocatòria per a l'any 2022, és fomentar les actuacions de millora de l'accessibilitat i mobilitat a l'interior de l'habitatge. Resten exclosos els habitatges no destinats a residència habitual i permanent, a excepció dels habitatges buits que es posen de manera efectiva a disposició del mercat de lloguer o de les borses de lloguer social o altres programes públics.

Actuacions subvencionables:

Actuacions d'adaptació de la mobilitat d'habitatge (instal·lació aparells elevadors; substitució banyera per plat de dutxa; eixamplement de portes, passadissos, habitacions, cambra higiènica, cuina, etc)

QUANTIA:

Més informacióQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El termini de presentació de la sol·licitud d'ajuts i de la corresponent documentació comença l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i finalitza el 31 de desembre de 2022.

A partir de la presentació de la sol·licitud, ja es poden iniciar les obres en un termini màxim de 4 mesos comptats a partir de l'endemà de la data de sol·licitud dels ajuts.ON SOL·LICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIALDOCUMENTACIÓ RELACIONADA:

Veure document .pdf Anunci Consorci Metropolità Habitatge.pdf ( 472 Kb)
Veure document .pdf ANUNCI DE LA CONVOCATÒRIA DE ANY 2022.pdf ( 307 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 07/01/2022
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades