Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/22/2021 04:01:10 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Concurs oposició promoció interna: 5 places de Caporal/a de la policia local

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sol·licitud per prendre part en el procediment de selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició promoció interna, de 5 places de caporal/a de la policia local, present a la plantilla de funcionari de l'Ajuntament de Sant Boi de LlobregatQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Ser funcionari/ària de carrera amb plaça en propietat de la policia local de Sant Boi de Llobregat.

- Tenir una antiguitat mínima de dos anys com a funcionari/ària de carrera en la categoria d'agent de la policia local i actualment estar exercint el seu servei a la policia local de Sant Boi de Llobregat.

- Posseir la titulació de graduat/da en educació secundària, graduat/da escolar,tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d'equivalent o superior.-Estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A i B.-Compromís de portar armes el qual es prendrà mitjançant declaració jurada.-Estar habilitat/da per portar arma de foc, des del moment de presentar la instància fins a la data del nomenament definitiu.- Declaració jurada o promesa per la qual es pren el compromís de mantenir vigent els carnets de conduir esmentats mentre es mantingui relació laboral amb la Policia Local.

-Estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A i B.-Compromís de portar armes el qual es prendrà mitjançant declaració jurada.-Estar habilitat/da per portar arma de foc, des del moment de presentar la instància fins a la data del nomenament definitiu.- Declaració jurada o promesa per la qual es pren el compromís de mantenir vigent els carnets de conduir esmentats mentre es mantingui relació laboral amb la Policia Local.

-Compromís de portar armes el qual es prendrà mitjançant declaració jurada.-Estar habilitat/da per portar arma de foc, des del moment de presentar la instància fins a la data del nomenament definitiu.- Declaració jurada o promesa per la qual es pren el compromís de mantenir vigent els carnets de conduir esmentats mentre es mantingui relació laboral amb la Policia Local.

-Estar habilitat/da per portar arma de foc, des del moment de presentar la instància fins a la data del nomenament definitiu.- Declaració jurada o promesa per la qual es pren el compromís de mantenir vigent els carnets de conduir esmentats mentre es mantingui relació laboral amb la Policia Local.

- Declaració jurada o promesa per la qual es pren el compromís de mantenir vigent els carnets de conduir esmentats mentre es mantingui relació laboral amb la Policia Local.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Currículum.

Acreditació de la nacionalitat: fotocòpia del DNI, o en cas de no tenir la nacionalitat espanyola, del document oficial acreditatiu de la personalitat.

Acreditació dels coneixements de llengua catalana.

Acreditació de les titulacions acadèmiques requerides.

Fotocòpies dels carnets de conduir A i B.

Acreditació dels certificats que avalin tots aquells mèrits que s'al·leguin en el currículum i siguin meritables d’acord amb la fase de concurs del procediment de selecció.

Quadre resum dels mèrits al·legats per la persona aspirant complimentatQUAN ES POT SOL·LICITAR:

El període de recepció d'instàncies anirà del dia 10 de desembre de 2020 al dia 11 de gener de 2021.ON SOL·LICITAR-LO: • Tramitar amb Certificat digital com a Titular
  TITULAR AMB SIGNATURA ELECTRÒNICA

  Tramitar amb Certificat digital com a Representant
  REPRESENTANT AMB SIGNATURA ELECTRÒNICA

  Per tramitar aquesta sol·licitud amb signatura electrònica és necessari que disposeu d'IDENTIFICACIÓ DIGITAL admesa.
  Podeu consultar el següent enllaç: Sistemes d'identificació

  Cliqueu el botó que corresponqui en funció de si tramiteu com a titular o com a representant.
  I seguiu les instruccions que van sortint.


  Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: Serveis tècnics


  Si voleu que us ajudem a fer la tramitació, contacteu amb nosaltres:
  AJUDA

  ELECTRÒNICAMENT


 • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1
  Horari OMAP

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIALMODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .pdf Bases Junta 2-12-20.pdf ( 241 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/10/2020
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades