Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/11/2023 12:23:28 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sistemes d'identificació i signatura digital

EN QUÈ CONSISTEIX:

VÀLID , és l’integrador de serveis d’identitat digital de Catalunya per a què la ciutadania tingui totes les opcions per tramitar fàcilment de forma digital.

Els sistemes d’identificació que accepta el Vàlid en el cas de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat són els següents:

- idCAT Mòbil: es tracta d’una solució del Consorci AOC, adreçada a l’autenticació d’usuaris i signatura electrònica, orientat a la ciutadania i basat en l’enviament de paraules de pas d’un sol ús al seu telèfon mòbil, com a alternativa a l’ús dels certificats digital.

idcatmobil

- idCAT Certificat: es tracta d'un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet. Amb l'idCAT Certificat, podeu operar amb les administracions públiques i assegurar la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques que envieu per Internet. També podeu, per exemple, signar documents i correus electrònics amb totes les garanties.

idcatcertificat

- Certificats admesos pel validador del Consorci AOC: Consulteu el cercador dels prestadors qualificats a l’estat espanyol per saber si el vostre certificat és acceptat per relacionar-vos amb les administracions públiques.

Prestadors qualificatsON SOL·LICITAR-LO:

Informació i assessorament dels tràmits (idcat mobil i idcat certificat), així com la validació de la veracitat de les vostres dades en el cas de sol·licitud de l'idcat certificat es pot fer a l'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones (OMAP), com a entitat certificadora de registre idCAT:

Horari OMAP

Cliqueu el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora.Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 09/12/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades