Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/22/2020 05:13:04 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Bonificació de l'impost de vehicles

EN QUÈ CONSISTEIX:

En sol·licitar una reducció de l'import de la quota de l'impost sobre vehicles, justificant trobar-se en els supòsits que preveu la normativa vigent. Supòsits:

A) Del 50%: vehicles històrics i els que tinguin una antiguitat mínima de 25 anys comptats des de la data de fabricació.

B) Del 100%: vehicles d'antiguitat superior a 60 anys

C) Del 75%: vehicles elèctrics o híbrids i els que utilitzin com a combustible biogas, gas natural comprimit, metà, metanol, hidrògen o derivats d'olis vegetals.

El caràcter històric del vehicle s'aceditarà aportant certificació de la catalogació com a tal per l'òrgan competent de la Generalitat.

Aquest tràmit està delegat a l'Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qui sigui subjecte passiu de l'impost o el seu representant legal i es trobi en un dels supòsits abans referitsDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Còpia de la fitxa tècnica del vehicle.

Còpia del permís de circulació.

Si no es conegués la data de fabricació, es prendrà la data de la seva primera matriculació o, en defecte d'aquesta, la data en què es va deixar de fabricar el corresponent tipus o variant.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En el cas C) hauran de sol·licitar-se abans del 31 de gener de l'exercici en què hagi de tenir efectes i requerirà informe del departament de Medi Ambient.

(per als propers exercicis, l'Ajuntament, a través de L'Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, descomptarà d'ofici la quantitat corresponent i aixi figurarà en el rebut de l'IVTM corresponent)PREU:

Sense costTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

El temps màxim de resolució i notificació és de 6 mesos

En cas de silenci administratiu, la sol·licitud s'entendrà: desestimadaON SOL·LICITAR-LO:

Oficina de l'Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona

Plaça de l'Ajuntament, 20-21

Telèfon: 936 521 170
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/31/2013
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades