Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/10/2023 10:51:34 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Registre municipal de parelles estables - Inscripció per compareixença

EN QUÈ CONSISTEIX:

En data 1 d'abril de 2017 va entrar en vigor l'Ordre JUS/44/2017 dictada pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, en data 28 de març per la qual s'aprova el Reglament del Registre de parelles estables de Catalunya .

El Registre de parelles estables de Catalunya és únic. Per aquest motiu el Registre municipal de parelles estables de l'Ajuntament resta operatiu únicament com a instrument de testimoni de les inscripcions fetes abans de la posada en funcionament del Registre únic de Catalunya, per la qual cosa no es faran noves inscripcions per compareixença.ON SOL·LICITAR-LO:

Enllaç a la pàgina web del Departament de Justícia de la Generalitat al tràmit: Sol·licitar la inscripció registral de la parella estable.

http://justicia.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Registre-de-parelles-estables-de-Catalunya?moda=1MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

1. Preguntes més freqüents - Tràmit: Sol·licitar la inscripció registral de la parella (Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya)

http://justicia.gencat.cat/ca/ambits/dret_civil_catala/preguntes_mes_frequents/unions_estables_de_parella

2. Tràmit per Sol·licitar la inscripció registral de la parella (Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya)

http://justicia.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Registre-de-parelles-estables-de-Catalunya?moda=1

3. ORDRE JUS/44/2017, de 28 de març, per la qual s'aprova el Reglament del Registre de parelles estables de Catalunya :

http://portaljuridic.gencat.cat/ca/pjur_ocults/pjur_resultats_fitxa?action=fitxa&documentId=782201

4. DECRET LLEI 3/2015, de 6 d'octubre, de modificació de la Llei 25/2010, del 29 de juliol, del llibre segon del Codi civil de Catalunya, relativa a la creació del Registre de parelles estables :

http://portaljuridic.gencat.cat/ca/pjur_ocults/pjur_resultats_fitxa?action=fitxa&documentId=704714
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 02/26/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades