Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/27/2022 12:55:38 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Convocatòria de subvencions en els àmbits de Serveis Socials i Salut Comunitària

EN QUÈ CONSISTEIX:

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha aprovat en data 11 de maig de 2022la convocatòria pública per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva, per a la realització d'activitats i projectes, durant l'exercici 2022, dels àmbits de Serveis Socials i de Salut Comunitària, sotmeses a les Bases Reguladores específiques.

L'objecte de la convocatòria és la concessió de subvencions, dins dels límits establerts en els pressupostos municipals, a entitats, que duguin a terme activitats i projectes dels següents àmbits de en el terme municipal de Sant Boi de Llobregat, que complementin i/o supleixin la competència municipal en aquestes matèries, segons s'explicita en els programes establerts als annexos específics de cada àmbit:

Serveis Socials

Salut Comunitària

RÈGIM JURÍDICQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Amb caràcter general poden ser persones sol·licitants i/o beneficiàries de les subvencions les persones jurídiques sense ànim de lucre que actuïn en el municipi de Sant Boi de Llobregat i treballin en l’àmbit dels serveis socials i la salut comunitària i que estiguin inscrites en el Registre Municipal d'Entitats.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El termini de presentació de sol·licituds serà de dues setmanes des de l’endemà de la publicació d’aquest acord al Butlletí Oficial de la Província (BOP)

Des del dia 19 de maig fins el dia 2 de juny (ambdós inclosos)TERMINI DE RESOLUCIÓ:

Concessió: el temps màxim de tramitació és de 4 mesos a partir de la data màxima de presentació de sol·licituds. Si passat aquest termini no hi ha resolució la sol·licitud s'entendrà desestimada per silenci administratiu.

Pagament: el pagament del 50% de la subvenció concedida es tramita una vegada signat el document d'acceptació de la subvenció, mitjançant transferència bancària al compte bancari de l'entitat/persona que constin en l'Ajuntament. La resta de la subvenció es farà efectiva quan es realitzi l'activitat subvencionada i es presenti al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la documentació justificativa requerida.ALTRES TRÀMITS RELACIONATS


MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .pdf Subvencions 2022. Convocatòria Serveis Socials i Salut.pdf ( 57 Kb)
Veure document .pdf Ordenança general de subvencions.pdf ( 9624 Kb)
Veure document .pdf LEY GENERAL DE SUBVENCIONES.pdf ( 174 Kb)
Veure document .pdf Reglament Llei de Subvencions.pdf ( 899 Kb)
Veure document .pdf 2016 _07_21 Pla Estrategic de Subvencions 2016_2019.pdf ( 17222 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 05/18/2022
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades