Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/10/2023 11:32:20 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Targeta d'armes

EN QUÈ CONSISTEIX:

En sol·licitar permís d'armes d'aire comprimit de la categoria 4a. segons el RD 137/1993, pel qual s'aprova el Reglament d'Armes.

La validesa del permís d'armes resta limitat al terme municipal de Sant Boi de Llobregat (art. 105.1 del RD 137/1993, pel qual s'aprova el Reglament d'Armes) il'autoritat municipal pot limitar o reduir tant el nombre d'armes que pot posseir cada persona, així com la validesa de les targetes, tenint en compte les circumstàncies locals i personals que concorrin.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Qualsevol persona major de 14 anys i empadronada al municipi de Sant Boi de Llobregat.

- Si la persona sol·licitant té entre 14 i 18 anys necessita autorització dels pares/tutors i el DNI de cadascun d'ells.

Des de l'Ajuntament, d'acord amb el que preveu l'article 105,1 del Reglament d'Armes de 1993, aprovat per Reial Decret 137/1993, de 29 de gener, es fa d'ofici la consulta de la informació per fer la valoració de la conducta i dels antecedents de la persona sol·licitant, i es té en compte:DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

- Catàleg de l'arma amb la descripció de les característiques tècniques.

- Un joc de 5 targetes d'armes que li lliuren a l'armeria (3 targetes grogues Mod. AV-5 degudament signades pel titular) i (2 targetes blanques Mod.F-5). Només es poden relacionar en la mateixa targeta les armes del mateix tipus i de la mateixa data de concessió.

- Fotocòpia del DNI

- Es necessari presentar l'original de la factura on ha de constar: el número de sèrie de l'arma, i el nom i el DNI de qui efectua la compra.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Quan es disposa de l'arma i la documentació necessària.PREU:

En concepte de taxa per permís individual de cadascuna de les armes de categoria 4a: 22,60 eurosTERMINI DE RESOLUCIÓ:

El temps de tramitació és de 3 mesos

En cas de silenci administratiu, la sol·licitud s'entendrà: desestimadaON SOL·LICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIAL
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 01/16/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades