Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/08/2023 08:39:25 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Servei de consultoria i assessorament digital del Projecte Logística 4.0: Generant un Ecosistema d'Innovació del Programa Específic Treball, Talent i Tecnologia

EN QUÈ CONSISTEIX:

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, amb el suport econòmic del Programa específic Treball, Talent i Tecnologia, en el marc del Pla de concertació “Xarxa de Governs Locals 2020 -2023” de la Diputació de Barcelona, posa a disposició de les empreses participants del projecte, de forma completament gratuïta, un servei de consultoria i assessorament, en processos de digitalització d’empreses i/o optimització dels processos digitals que ja tinguin implantats o els vulguin implantar.

El servei de consultoria té una durada total de 20 hores que es dividiran segons les necessitats i les àrees d’estudi plantejades per les empreses.

El servei no es podrà estendre de les 20 hores per cada empresa participant i una vegada s’esgotin les 20 hores de treball, el servei es donarà per finalitzat.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

1. Qualsevol persona física o jurídica, de naturalesa privada, amb una activitat econòmica vinculada a la cadena de valor de la logística i la distribució.

Les empreses que accedeixin al servei de consultoria, han de complir el següent requisit:

2. No podran beneficiar-se de les ajudes regulades en aquestes bases:DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

És necessari emplenar degudament la instància de sol·licitud del servei i signar-la:

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, un cop rebuda la sol·licitud, examinarà si és correcta i completa i, en cas contrari, ho notificarà a l’interessat/da tal que procedeixi a revisar-la o completar-la en el termini màxim de 10 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la notificació, amb indicació de què, si no ho fa, es considerarà que desisteix de la seva petició.

Les notificacions i requeriments, que s’efectuïn en el marc del procediment s’hauran d’ajustar a les previsions dels articles 40, 41 i 43 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (PACAP).QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El termini de presentació de les sol·licituds serà des de l'endemà de la publicació de la convocatòria i finalitzarà un cop s’esgoti la partida pressupostària o com a màxim fins al 31 de desembre de 2022.TERMINI DE RESOLUCIÓ:

Les sol·licituds presentades seran examinades i valorades per concurrència no competitiva a partir de l’ordre de presentació per part de l’equip tècnic del programa Treball, Talent i Tecnologia del Departament de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

La resolució final es notificarà individualment a la persona sol·licitant.

Una vegada s’accepti el servei a l’empresa, el personal tècnic de l’Ajuntament de Sant Boi contactarà i enviarà un qüestionari amb l’objectiu de recopilar més informació, si s’escau. Aquest qüestionari recollirà la informació següent:

Una vegada recollida la informació, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat assignarà a la persona experta més adient per atendre el servei de consultoria.ON SOL·LICITAR-LO: • Tramitar amb Certificat digital com a Titular
  TITULAR AMB SIGNATURA ELECTRÒNICA

  Tramitar amb Certificat digital com a Representant
  REPRESENTANT AMB SIGNATURA ELECTRÒNICA

  Per tramitar aquesta sol·licitud amb signatura electrònica és necessari que disposeu d'IDENTIFICACIÓ DIGITAL admesa.
  Podeu consultar el següent enllaç: Sistemes d'identificació

  Cliqueu el botó que corresponqui en funció de si tramiteu com a titular o com a representant.
  I seguiu les instruccions que van sortint.


  Si voleu que us ajudem a fer la tramitació, contacteu amb nosaltres:
  AJUDA


  Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: Serveis tècnics

  ELECTRÒNICAMENTALTRES TRÀMITS RELACIONATS


MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .pdf Bases i convocatoria servei consultoria i assessorament digital.pdf ( 967 Kb)
Veure document .pdf Bases i convocatoria servei consultoria i assessorament digital (Castellano).pdf ( 190 Kb)
Veure document .pdf PREGUNTES CLAU PER SELECCIONAR I DIFERENCIAR ELS TIPUS DE CONSULTORIA DE L’ÀREA 1 I DE L’ÀREA 2.pdf ( 737 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 11/10/2022
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades