Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/29/2023 05:17:30 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Validació de poder en cas de licitacions

EN QUÈ CONSISTEIX:

És el document en el qual s'acredita la comprovació per part de l'Administració que les facultats o poders d'una o diverses persones físiques són suficients i bastants per a actuar en nom i representació d'una determinada persona jurídica en concórrer a una licitació.

A l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat aquest tràmit administratiu el realitza la cap de Contractació i Compres de l'Ajuntament, i en cas d'absència, Serveis Jurídics.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol persona.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Empreses:

1. Escriptures públiques originals de constitució, modificacions i d'atorgament de poders a favor del/a apoderat/da atorgada per la societat i/o constitució de a societat, o altres documents privats (contracte de constitució, estatuts, acta de l'òrgan col·legiat, etc,).

2. Declaració responsable relativa a la vigència de l'apoderament.

Entitats.

1. Estatuts, acta de l'òrgan col·legiat de nomenament del/s membre/s que representa a l'entitat, o escriptures de poders, si n'hi ha.

2. Declaració responsable relativa a la vigència de l'apoderament.

Els documents hauran de ser presentats en original o còpies notarials compulsades.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Horari: de 9 a 14 hores.PREU:

Exempt del pagament de la taxa en tractar-se de presentació d'ofertes en processos de licitació municipals.TERMINI DE RESOLUCIÓ:

En la mesura que sigui possible, a l'instant.ON SOL·LICITAR-LO:

Departament de Contractació i Compres

Plaça de l'Ajuntament, 1 (tercera planta)

En absència de la titular, caldrà dirigir-se als Serveis Jurídics, edifici El Núria, plaça de l'Ajuntament, 20 (segona planta).
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 01/10/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades