Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/10/2023 11:18:55 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Servei de Mediació i Restauració Comunitària

EN QUÈ CONSISTEIX:

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ofereix un servei públic, gratuït, confidencial, neutral i imparcial de resolució de conflictes personals, familiars, veïnals, escolars i comunitaris.

-Tipologia de conflictes que el servei de Mediació i Restauració Comunitària podrà atendre:

-Conflictes que explícitament resten exclosos de l'àmbit d'actuació del servei de Mediació i Restauració Comunitària:QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Les prestacions del SMRC són gratuïtes i accessibles a totes aquelles persones físiques i jurídiques que les sol·licitin de manera voluntària i lliure, en els termes següents:DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Facilitar les dades identificatives.

Exposar breument els fets.

Aportar documentació que pugui ser d’utilitat per a la intervenció o consulta.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Per a resoldre conflictes personals, familiars, escolars, veïnals o comunitaris, en qualsevol moment. Si existeixen procediments judicials o administratius en curs, el servei de Mediació i Restauració Comunitària valorarà si pot o no acceptar la petició.PREU:

Sense cost.TERMINI DE RESOLUCIÓ:

La seva durada màxima serà de 4 mesos comptats a partir de la data de recepció de la sol·licitud al Servei de Mediació i Restauració Comunitària.ON SOL·LICITAR-LO:

Tramitació electrònica a través del formulari de "Sol·licitar Tràmit".Sol·licitar Tràmit
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 04/22/2021
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades