Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/30/2023 05:08:07 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Premis Delta a les millors iniciatives empresarials (15a edició)

EN QUÈ CONSISTEIX:

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha aprovat la convocatòria de la 15a edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2022-2023. Aquest concurs s'emmarca dins del Conveni de col·laboració que subscriuen els ajuntaments de Castelldefels, El Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans, per posar en valor i visibilitzar les pràctiques de les empreses ubicades en aquests municipis que promouen iniciatives empresarials en concordança amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Els objectius dels Premis són els següents:

La participació al concurs és gratuïta i pública i els premis, que s'organitzen bianualment, suposen un reconeixement públic de les empreses que els obtinguin, és a dir, tenen una naturalesa honorífica i no generen cap dret econòmic ni tenen cap altre efecte jurídic.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Pot participar en el concurs qualsevol empresa, amb independència de la seva forma jurídica, activitat desenvolupada i nombre de persones que la promouen, que reuneixin els següents requisits:

Els criteris de valoració de les candidatures presentades per a l'avaluació dels projectes per part del jurat són:

a. Innovació del projecte: criteris de disrupció del projecte i arguments que mostrin el valor com a novetat [2,5 punts]

b. Viabilitat del projecte: la viabilitat del projecte des de la vessant tècnica, econòmica i organitzativa [2,5 punts]

c. Capacitat i experiència: potencial de l'equip, implicació i expertesa [2,5 punts]

d. Nivell d'impacte sobre el territori: creació i manteniment d'ocupació; generació d'ocupació de qualitat i alt valor pel desenvolupament sostenible del territori; millora de la qualitat de vida de la població; utilització o posada en valor dels recursos locals; concienciació sobre el canvi climàtic [2,5 punts]

Les empreses candidates hauran de fer referència als ODS que han aplicat en la seva estratègia i que impliquen un compromís i un retorn per a les persones, el seu entorn i/o amb la societat. Com a màxim poden fer referència a 3 ODS dels 17 que es relacionen a continuació:

Requisits previs:

Les empreses hauran de complir amb les següents obligacions:DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Les empreses que vulguin optar als Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2022-2023 hauran de presentar, en el temps i forma establerts a la convocatòria,  la documentació següent:

Les persones sol·licitants que no s'oposin que l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat pugui obtenir de forma electrònica les dades necessàries per a la tramitació de la present sol·licitud , no cal que aportin la documentació acreditativa d'estar al corrent en el compliment de les vostres obligacions tributàries amb la Tresoreria de la  Seguretat Social i amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

En cas d'oposició, s'ha d'aportar la documentació següent:

No s'admetran, ni seran tinguts en compte en l'avaluació de les candidatures, altres documents diferents als relacionats.

Els Centres Locals de Serveis a les Empreses es reserven la facultat de fer les comprovacions oportunes sobre qualsevol altre aspecte relacionat amb els criteris de valors que motiven l'objecte dels Premis.

Qualsevol falsedat en les dades, declaracions o qualsevol possible incompliment dels requisits de participació donaran lloc a l'exclusió en la participació al concurs.

Els participants que esdevinguin guanyadors hauran d'aportar, a més, un full amb les dades bancàries segellada per l'entitat financera on es vol percebre el premi:

Comunicació de dades bancàries amb validació de l'entitat financeraQUAN ES POT SOL·LICITAR:

Des del 22 de maig al 19 de juny de 2023 (ambdós inclosos)ON SOL·LICITAR-LO:
MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .pdf Sant Boi - Memòria de participació 2022-2023.pdf ( 608 Kb)
Veure document .pdf Sant Boi - Memoria de participación 2022-2023.pdf ( 607 Kb)
Veure document .pdf Sant Boi - Sol·licitud Premis Delta 2022-2023.pdf ( 626 Kb)
Veure document .pdf Sant Boi - Solicitud Premios Delta 2022-2023.pdf ( 627 Kb)
Veure document .pdf Bases_convocatoria_Premis Delta_definitiu.pdf ( 571 Kb)
Veure document .pdf Aprovació_convocatoria_premisdelta_190523.pdf ( 306 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 05/24/2023
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades