Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/03/2023 08:59:48 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Passi metropolità d'acompanyant

EN QUÈ CONSISTEIX:

Títol que dóna dret a la persona amb discapacitat a anar acompanyada, de manera gratruïta, quan utilitza el transport públic. Aquest títol només és vàlid per a l'autobús, metro i trambaix, dins de la Zona 1.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

La persona amb discapacitat que acrediti la necessitat d'un acompanyant en els desplaçaments en transport col·lectiu públic o el seu representant degudament acreditat.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Imprés de sol·licitud del passi metropolità d'acompanyant (AMB)

Fotocòpia del DNI de la persona amb discapacitat.

Certificat expedit per l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials que acrediti la necessitat d'un acompanyat en els desplaçaments en transport col·lectiu públic. Aquest certificat s'ha de sol·licitar al Centre d'Atenció a Discapacitats (CAD) que li correspongui.

En cas que el titular del carnet sigui menor d'edat, caldrà presentar fotocòpia del DNI del pare, la mare o el tutor/aQUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol momentPREU:

Sense cost.

En un termini estimat de dos mesos l'AMB trametrà per correu el carnet juntament amb la liquidació d'una quota per fer efectiva en una entitat bancària. L'import d'aquesta quota estarà en funció de les tarifes que estableixi l'AMB.

La renovació d'aquest carnet la tramitarà d'ofici l'AMB.ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAPMANUAL INFORMATIU:


ALTRES TRÀMITS RELACIONATS


Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 02/28/2014
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades