Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/29/2023 06:35:28 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Servei Infos@ntboi

EN QUÈ CONSISTEIX:

"Infos@ntboi" és un servei gratuït d'informació municipal mitjançant el telèfon mòbil i correu electrònic.

Els ciutadans i les ciutadanes que es donin d'alta al servei rebran per correu electrònic o missatge curt (SMS) al telèfon mòbil informació actualitzada sobre les temàtiques escollides que siguin del seu interès.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol personaDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

L'alta en el servei s'ha de realitzar a través de l'accés situat a la portada del web municipal

1- Omplir el formulari que es facilita (nom i cognoms, identificació d'usuari/a i contrasenya, mòbil de contacte i/o correu electrònic). És important introduir el número de mòbil i/o l'adreça de correu electrònic correctament ja que, per poder acabar el procés d'alta, l'interessat/da rebrà un missatge amb el codi d'activació del servei.

Un cop gestionada l'alta al servei, en qualsevol moment podrà rectificar la informació i els àmbits d'interès sobre els quals vol rebre informació. Així mateix, en el moment que la persona ho desitgi pot donar-se de baixa del servei només identificant-se amb el nom d'usuari/a i seleccionant el boto "baixa".QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol momentPREU:

GratuïtON SOL·LICITAR-LO:

Tramitació d'alta "on line" al web municipal (través de l'accés situat a la portada del web municipal): Infos@ntboi
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 01/08/2013
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades