Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/05/2020 12:32:50 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Adjudicació Habitatges Protecció Oficial (H2 SALÓ CENTRAL - Sant Boi de Llobregat)

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sorteig de 75 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL al Saló Central, Carrer Baldiri Net i Figueres 3 (46 règim general i 29 preu concertat).

L’edifici està format per tres plantes: soterrani, planta baixa, entresol, set plantes d'habitatges.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Poden sol·licitar participar al procés d'adjudicació les persones i unitats convivencials inscrites en el Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial.

Aquest valor s’elevarà fins al 60% en els següents supòsits: persones de més de 65 anys, dones víctimes de violència familiar i masclista, víctimes de terrorisme, famílies nombroses i famílies monoparentals amb fills, condició que caldrà acreditar amb el corresponent títol, persones dependents, o amb discapacitat oficialment reconeguda i les famílies que les tinguin al seu càrrec, i persones separades o divorciades al corrent del pagament de les pensions per aliments i compensatòries, si s’escau.

Destinar l'habitatge a residència habitual i permanent.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El període de sol·licituds va romandre obert des del 12 de setembre fins el 18 d'octubre de 2019.

En data 29 d'octubre es va publicar el llistat provisional d'admesos i exclosos al procés d'adjudicació.

El període de presentació d'al·legacions a aquestes llistes acaba el dia 13 de novembre a les 14:00h. Aquestes s'han de presentar per escrit a les oficines de l'Impsol, C/62, núm. 16. Edifici A 4a planta (Zona Franca de Barcelona).

Per qualsevol consulta o aclariment poden posar-se en contacte amb Impsol al telèfon 93 506 95 95.

Poden consultar el llistat provisional i obtenir més informació sobre la promoció a:

IMPSOL
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 10/30/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades