Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
iniseuInici Seu datahoraHora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/22/2019 04:56:27 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Adjudicació Habitatges Protecció Oficial

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sorteig de 75 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL al Saló Central, Carrer Baldiri Net i Figueres 3 (46 règim general i 29 preu concertat).

L’edifici està format per tres plantes: soterrani, planta baixa, entresol, set plantes d'habitatges.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Poden sol·licitar participar al procés d'adjudicació les persones i unitats convivencials inscrites en el Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial.

Aquest valor s’elevarà fins al 60% en els següents supòsits: persones de més de 65 anys, dones víctimes de violència familiar i masclista, víctimes de terrorisme, famílies nombroses i famílies monoparentals amb fills, condició que caldrà acreditar amb el corresponent títol, persones dependents, o amb discapacitat oficialment reconeguda i les famílies que les tinguin al seu càrrec, i persones separades o divorciades al corrent del pagament de les pensions per aliments i compensatòries, si s’escau.

Destinar l'habitatge a residència habitual i permanent.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Imprès de sol·licitud al que caldrà adjuntar:QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Des del 12 de setembre fins el 18 d'octubre de 2019.

Per qualsevol consulta o aclariment poden posar-se en contacte a:

IMPSOLON SOL·LICITAR-LO:

La sol·licitud és pot presentar a les dependències de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (C/62, núm 16 - 18 Zona Franca, 08040 Barcelona)

També es pot presentar la sol·licitud a la Masia Torre Figueres, carrer Pau Claris 14 de Sant Boi de Llobregat. Per poder fer-ho és imprescindible agafar cita prèvia a aquest link:

CITA PRÈVIAMODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .pdf Bases venda Sant Boi.pdf ( 570 Kb)
Veure document .pdf Sol·licitud H2 - S. Boi.pdf ( 158 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 09/06/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades