Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/31/2023 05:07:53 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Programa Municipal d'Activitats ExtraescolarsEN QUÈ CONSISTEIX:

El Programa Municipal d’Activitats Extraescolars ofereix recursos educatius i de lleure en horari no lectiu a través de les activitats extraescolars i d’acollida matinal a les AMPA/AFA dels centres públics d’Educació Infantil i Primària i Ensenyament Secundari Obligatori.

Aquest programa presenta una oferta d'activitats amplia i diversa, en coherència amb el projecte educatiu del centre, oferint activitats de qualitat i equitatives per generar més i millors oportunitats educatives per a tot l'alumnat més enllà de l'horari escolar.

Gestió de les activitats d’extraescolars

. La gestió de les activitats la durà a terme la Fundació Catalana de l’Esplai, FUNDESPLAI, dintre del programa municipal de les activitats extraescolars de l’Ajuntament de Sant Boi.

. L'organització de les activitats del programa municipal d'activitats extraescolars està condicionada a l'evolució de la pandèmia del COVID19. A causa de les mesures que s'hagin d'aplicar per indicació de les autoritats sanitàries i educatives, l'oferta, els terminis i el procediment de la inscripció es poden veure modificats.

TRIEU L'ESCOLA, podeu consultar la informació de les activitats de cada centre, els dies que es desenvolupen i els horaris, i fer la inscripció en el cas que el termini de presentació de sol·licituds estigui obert.

Escola Amat Verdú

Escola Antoni Gaudí

Escola Antoni Tàpies

Escola Barrufet

Escola Benviure

Escola Casablanca

Escola Ciutat Cooperativa

Escola J.M. Ciurana

Escola Parellada

Escola Rafael Casanova

Institut Rubió i OrsQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Les famílies dels centres públics d’Educació Infantil i Primària i Ensenyament Secundari Obligatori adherits al Programa Municipal d'Activitats Extraescolars.

Per fer la inscripció:

. És imprescindible que l'infant estigui matriculat en un dels centres educatius que participen en el programa Municipal d'Activitats Extraescolars.

. Només es pot fer la inscripció a les activitats del propi centre.

. Les realització de les activitats està condicionada al nombre de participants.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Cal annexar a la sol·licitud aquests dos documents degudament emplenats i signats:QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Durant tot el cursPREU:ALTRES TRÀMITS RELACIONATS


MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document docx DECLARACIO REPONSABLE FAMILIES.docx ( 14 Kb)
Veure document .doc Autorització.doc ( 177 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/29/2021
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades