Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/21/2018 03:45:20 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Trasllat de despulles fora del cementiri

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sol·licitar el trasllat de restes cadavèriques a un altre cementiri.Aportant, en el moment de l'exhumació, una caixa/urna homologada per al transport de les restes fins al cementiri de destí.

Per a obtenir informació referida a les característiques de la caixa/urna s'ha de contactar amb l'Agència de Salut Pública de Catalunya:

C Roc Boronat, 81-95

08005-Barcelona

Tel. 935 513 900QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- La persona titular personal i individual del dret funerari d'origen o el seu beneficiari.

- Si aquesta delega en una altra que la representi, a més de les dades de la persona sol·licitant s'hauran d'indicar les dades corresponents a les de la persona representant acompanyada de la corresponent autorització i de la fotocòpia del document identificatiu de la persona sol·licitant.

- Aquesta sol·licitud de trasllat a un altre cementiri també la pot tramitar directament una empresa de Serveis Funeraris.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Per poder fer un trasllat de despulles sense empresa de Serveis Funeraris, s'ha de disposar prèviament de l'autorització de l'Agència de Salut Pública. Fent la sol·licitud corresponent:

Agència de Salut Pública

C Roc Boronat, 81-95

08005-Barcelona

Tel. 935 513 900

Per poder tramitar la sol·licitud d'autorització a l'Agència de Salut Pública, ha de presentar informe de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat en el qual consti la data en què es va obrir per última vegada la sepultura d'on sortiran les restes.

- Documentació per a sol·licitar informe de l'Ajuntament, presentar: títol funerari corresponent al dret funerari.

- Un cop es disposi de l'autorització de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, presentació del document en el registre general d'entrada i sol·licitud del trasllat.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

-Passats 5 anys des de l'últim enterrament en el dret funerari.

- No es fan trasllats de despulles en els mesos de juliol, agost i setembrePREU:

En concepte de taxa de cementiri municipal:

- El trasllat des de panteó o tomba: 710,50 €

- El trasllat des de nínxol:178,70 €TEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

L'informe de l'Ajuntament necessari per fer la sol·licitud a l'Agència de Salut Pública, es tramita al moment(si la gestió es fa amb cita prèvia).

Un cop es disposi de l'autorització de trasllat, i s'hagi presentat la sol·licitud de trasllat en el registre general d'entrada de l'Ajuntament:

1. Amb caràcter general, la data del trasllat es programarà per dues setmanes desprès de la sol·licitud, coincidint preferentment amb dimecres. En cas de ser festa el dia escollit passarien a ser tres setmanes desprès de la sol·licitud. Sempre a les 10 hores (si hi ha una inhumació a la mateixa hora, el trasllat es produirà a continuació).

2. Excepcionalment, quan no es pugui programar el servei amb suficient anticipació es comunicarà amb 24 hores d'antelació.ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/11/2016
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades