Curs de formació en matèria de seguretat i higiene alimentària adreçat a aquelles persones que estan treballant o volen treballar en el sector de la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament o servei d'aliments.
Les persones que treballen en restaurants, bars, carnisseries, peixateries, forns de pa, gelateries, menjadors escolars i altres activitats similars estan obligades a acreditar la formació adequada en matèria de seguretat i higiene alimentària.
El curs té una durada de quatre hores en horari de matí o tarda. El contingut es divideix en quatre mòduls:
- Principals malalties d'origen alimentari i la responsabilitat dels manipuladors en la seva prevenció.
- Les normes bàsiques d'higiene alimentaria.
- Perills alimentaris i les mesures preventives per al seu control.
- APPCC: Anàlisi de perills i punts de control crítics.
Un cop finalitzat el curs i havent superat la prova d'avaluació es lliurarà un certificat d'aprofitament amb el número d'hores realitzades i el temari.
Els cursos es programen al llarg de l'any en funció de la demanda.
Les places són limitades a 20 persones per curs.
En el cas que no hagi programat cap curs o les places ja estiguin cobertes, pot incorporar-se a una llista d'espera trucant al telèfon de l'OMAP 93 654 82 23 / 93 635 12 12 i, rebrà avís en el moment en el que estigui disponible un nou curs.
- Qualsevol persona major de 16 anys.
- Si aquesta delega en una altra per a què la representi, a més de les dades de la persona titular s'han d'indicar les dades corresponents a la persona representant.
- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.
Documentació que acredita la representativitat
En el cas de persones en situació d'atur: certificat del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb una data d'antiguitat màxima d'una setmana anterior a la petició d'inscripció.
Sempre que hi hagi plaça disponible es pot apuntar fins al dia d'abans de començar el curs.
Propers cursos:
Dilluns 29 de novembre de 9:30 h a 13:30 h (CURS FINALITZAT) Lloc: L'Olivera, Aula 108 - Plaça Montserrat Roig, 1
Lloc:
L'Olivera, Aula 108 - Plaça Montserrat Roig, 1
- Inscripció: 32,20 euros.
- Inscripció per a persones en atur: 16,60 euros. En el moment de la inscripció caldrà adjuntar el certificat del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb una data d'antiguitat màxima d'una setmana anterior a la petició d'inscripció.
Quan se sol·liciti la cancel·lació de la inscripció al curs de formació de manipuladors d'aliments amb una setmana o més d'antelació a l'inici del curs, es retornarà el preu complet d'inscripció. Si la cancel·lació se sol·licita abans de 48 hores de l'inici del curs, només es retornarà el 80% del preu abonat. No procedirà cap devolució, en els casos en que es presentin les sol·licituds amb posterioritat als terminis indicats, excepte que es tracti de situacions justificades. Caldrà sol·licitar la cancel·lació per escrit a l'OMAP adjuntant una acreditació de les dades bancàries.
Inscripció al moment
© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - | Avís legal - | Accessibilitat - | webmaster - | mapa del web - | Protecció de dades