Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/21/2021 10:47:42 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Preinscripcions Escola Municipal de Música Blai Net - Curs 2020/2021

Escola de música Blai Net


OFERTA DE PLACES:

Atesa la situació sanitària, i en aplicació del Pla de Reobertura de l’Escola Municipal de Música Blai Net, aquest Centre no crea grups nous ni convoca places noves per l’inici de curs 2020-2021, i obre un primer procés de preinscripció per adjudicar les places que quedin vacants per possibles baixes d’alumnes antics.

Aquestes places s’adjudicaran a partir de l’1 de setembre, atenent la llista d’espera baremada que s’haurà configurat amb aquestes preinscripcions.

Les sol·licituds que quedin empatades un cop baremada la llista segons els criteris establerts, s’endreçaran segons l’ordre en que es van presentar al web municipal.

Els alumnes amb necessitats educatives especials ocupen 2 places.

En els programes en que es cursa instrument, la tria d'aquest ve condicionada per la disponibilitat de places que ofereix l'Escola de Música en el moment: el fet de tenir plaça dins l'escola no garanteix tenir plaça d'un instrument en concret.

INFORMACIONS D'INTERÈS GENERAL:

. Telèfons i correus electrònics: és molt important que consigneu tant telèfon com e-mail en el moment de fer la inscripció, donat que l'escola es comunica amb vosaltres a través d'ambdós mitjans. Tant l'assignació de l'horari dels grups de Sensibilització, com la de places en llistat d'espera, es realitzen per via telefònica. Si després de diferents intents no podem contactar amb vosaltres per telèfon ni per correu electrònic, passa el torn a la següent persona del llistat.

. Nens i nenes amb necessitats educatives especials: és molt important, tant en benefici vostre com de l'escola, que en cas que el vostre fill o filla tingui necessitats educatives especials, ho feu constar en el moment de la inscripció, marcant la casella corresponent. En aquest cas, i en funció de l'edat i de les necessitats dels vostre fill/a, l'escola li assigna el curs i el programa que li correspon. En els cursos de Música i Moviment i Toca i Canta es reserva una plaça per grup per aquests alumnes. Per a més informació, demaneu a l'OMAP o a l'Escola de Música el fulletó Jo també, o encara millor, demaneu a l'Escola una entrevista amb la responsable de l'Aula d'Inclusió.

. Assignació d'horaris:

- Tots els horaris s’assignaran per via telefònica, en rigorós ordre de les llistes d’espera, atenet a les places que hagin quedat vacants.

. Elecció de l'instrument:

- Els alumnes nous del programes Bàsic, Introducció, i Joves i Adults trien l'instrument que volen estudiar en funció de les places vacants en el moment.

- El fet de tenir plaça a l'Escola de Música no comporta tenir plaça d'un instrument concret.

. Reduccions dels preus públics

- Hi ha la possibilitat de demanar reduccions dels preus públics, que s'atorguen en funció de criteris de renda i situació personal i familiar.

- Podeu consultar les bases d'aquestes reduccions a les normes de gestió dels preus públics.

- Les famílies que compleixen els requisits, poden sol·licitar aquestes reduccions, un cop formalitzada l'admissió de l'alumne a l'escola. El alumnes nous de Sensibilització, podeu fer la sol·licitud de la reducció, que s'aplicarà al mes següent de la sol·licitud.

CRITERIS DE BAREMACIÓ:

S'apliquen els següents criteris de puntuació a efectes de barem:

FASES DEL PROCÉS i CALENDARI GENERAL:

. Sol·licitud de preinscripció: Del 29 de juny al 6 de juliol. Les persones interessades poden realitzar la preinscripció electrònica. En fer la preinscripció rebran un correu electrònic amb el número d'identificació que és el que serveix de referència de la sol·licitud.

. Publicació del llistat provisional: 8 de juliol . Del resultat de les sol·licituds presentades, de l'aplicació de barems i de l'ordre de presentació, s'obté la llista d'alumnes en espera de plaça vancant. La llista s'exposa a la web municipal, a la web de l'Escola, a l'Escola Municipal de Música, que estarà endreçada pel número d'identificació de la preinscripció.

. Període de reclamacions: Del dia 9 al 13 de ju liol. En el cas que es vulgui presentar algun tipus de reclamació al resultat, es pot fer via online al web municipal, o presencialment a l'OMAP (amb cita prèvia).

. Publicació de la llista baremada definitiva: 14 de juliol . La llista s'exposa a la web municipal, a la web de l'Escola, a l'Escola Municipal de Música.

Veure el llistat

. Assignació de places vacants i horaris per ordre de llista definitiva: a partir de l'1 de setembre.

. Us trucarem des de l'Escola de Música.

. Sol·licitud de reducció del preu públic: quan tingueu confirmada la plaça podeu demanar la reducció del preu públic, es pot fer via online al web municipal, o presencialment a l'OMAP (amb cita prèvia).

CONEIX MÉS L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA BLAI NETDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Cal presentar llibre de família.

Si es vol acreditar algun aspecte del barem per a obtenir puntuació, segons el cas s'ha d'aportar la següent documentació:

- El pare, mare o tutor treballa en Sant Boi de Llobregat, i no es troba domiciliat en Sant Boi, ha d'aportar un justificant de l'empresa que ho especifiqui.

- Ser beneficiari d'una renda mínima d'inserció, presentar el document que ho acreditiPREU:

MATRÍCULA

Podeu consultar els preus públics a la següent adreça:

Preus públicsON SOL·LICITAR-LO: • Tramitar sense Certificat digital com a Sol·licitant
  SENSE SIGNATURA ELECTRÒNICA

  Cliqueu el botó "Sense signatura electrònica".
  I seguiu les instruccions que van sortint.


  Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: Serveis tècnics


  Si voleu que us ajudem a fer la tramitació, contacteu amb nosaltres:
  AJUDA

  ELECTRÒNICAMENTBases reguladores:

Veure document .pdf Bases Escola de Música.pdf ( 142 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 06/23/2020
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades