Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/25/2023 02:05:24 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Residus

L'exercici de l'activitat suposa l'alta al padró tributari de la taxa per a recollida i transport de residus comercials i industrials assimilables als municipals i altres serveis mediambientals.

No estàn subjectes a aquest pagament les persones titulars que acreditin que la totalitat de les fraccions residuals generades es lliuren separadament a una empresa transportista privada autoritzada per l'Agència de Residus de Catalunya i homologada per l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Per a més informació consulteu l'ordenança fiscal reguladora del tribut:veureALTRES TRÀMITS RELACIONATSAquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 09/25/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades