Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/30/2023 03:32:30 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Gestió delegada del Servei d’Intervenció Socioeducatiuva - Centre Obert Municipal per al període 2023-2027

EN QUÈ CONSISTEIX:

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha aprovat amb data 29 de març les bases administratives i tècniques reguladores de la convocatòria de la gestió delegada del Servei d’Intervenció Socioeducativa- Centre Obert Municipal Lola Anglada per al període 2023-2027.

L’objecte de la convocatòria és la regulació de la gestió delegada del Servei d’Intervenció Socioeducativa-Centre Obert Municipal Lola Anglada amb una entitat legalment constituïda i acreditada per la Generalitat de Catalunya com a entitat proveïdora de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública per a la prestació d'aquest servei de competència municipal.

La gestió delegada és un sistema de provisió de serveis socials que permet que serveis socials de titularitat privada passin a formar part de la Xarxa de Serveis Socials d’Atenció Pública. El procediment per a la gestió delegada es regeix pel principi de concurrència i per tant s’ha de garantir l’accés en igualtat de condicions d’entitats interessades en accedir a la gestió delegada.

Llei 12/2007, d’11 d’octubre, de serveis socials: configura un sistema de serveis socials que determina la Xarxa de Serveis Social d’Atenció Pública.

Llei 14/2010, de 27 de maig, dels drets i les oportunitats en la infància i l’adolescència.

Decret 142/2010, d’11 d’octubre pel qual s’aprova la Cartera de Serveis Socials.

Decret 69/2020, de 14 de juliol, d’acreditació, concert social i gestió delegada en la Xarxa de Serveis Socials d’Atenció Pública.

Llei Orgànica 8/2021, de 4 de juny, de protecció integral a la infància i l’adolescència front la violènciaQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Les entitats legalment constituïdes i acreditades per la Generalitat de Catalunya com a entitat proveïdora de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública-Centres Oberts.

Amb caràcter més específic han de complir els requisits exposats al punt 10 de les bases administratives i tècniques que regeixen aquesta convocatòria.

- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

Documentació que acredita la representativitatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

La documentació per prendre part d’aquesta convocatòria de concertació que s’ha de presentar és la següent:QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Les sol·licituds de la gestió delegada es podran presentardes del dia 12 d'abril al 3 de maig,ambdós inclosos.PREU:

Aquest tràmit no té cap cost.TERMINI DE RESOLUCIÓ:

Els Servei de Serveis Socials, Infància, Adolescència i Família, emetrà un informe motivat amb la valoració de les sol·licituds i de la documentació preceptiva, segons els criteris de requisits exposats al punt 10 de les bases administratives i tècniques de la convocatòria.

La Junta de govern local emetrà una resolució sobre la gestió delegada del servei del SIS-Centre Oberts Municipal Lola AngladaON SOL·LICITAR-LO:
MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document docx Declaració protecció menors.docx ( 7 Kb)
Veure document .doc Declaració responsable solvència .doc ( 23 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 04/11/2023
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades