Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/27/2023 05:29:40 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Zona de càrrega i descàrrega vinculada a una activitat

EN QUÈ CONSISTEIX:

La llicència que autoritza l'aprofitament d'un espai de la calçada per carregar i descarregar mercaderies i matèries primeres d'una activitat comercial. Cal que es justifiqui el volum i freqüència per la restricció de l'ús de la via pública a la resta d'usuaris.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- El titular d'una llicència d'activitat.

- Si aquest delega en un representant, a més de les dades del titular s'hauran d'indicar les dades corresponents al representant.

A més, la zona ha de complir els següents requeriments:

- No ha d'existir una zona pública de càrrega i descàrrega situada a menys de 50 m., cas en el qual s'utilitzarà aquesta, tret que la tipologia del productes a manipular faci inviable aquest ús compartit.

- Si existeix una zona de càrrega i descàrrega privativa d'una altra activitat situada a menys de 30 m., s'haurà d'estudiar, obligatoriament, la possibilitat de compartir-la.

- No s'autoritzarà aquest tipus de reserves per a les activitats que tinguin l'obligació de realitzar les operacions de càrrega i descàrrega a l'interior dels establiments.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

- Comunicar les especificacions de l'ocupació (longitud, horari, ...), i el número d'expedient d'activitats.

- Documentació on es justifiqui la necessitat de la zona a reservar i la descripció dels mitjans i la manera amb què es duran a terme les operacions de càrrega i descàrrega des del punt de vista de la protecció i les garanties per a vianants i veïnat contra el soroll i el risc d'accidents.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol moment, sempre que es disposi del títol habilitant per a exercir l'activitatPREU:

Un cop aprovada la reserva es liquidarà anyalment, en concepte de taxa per aprofitament de reserva de la via pública, en funció de la situació:

- Zones residencials unifamiliars urbanitzades: 0,27 euros per metre, hora i mes

- En altres zones: 0,50 euros per metre, hora i mes

La longitud mínima de la reserva als efectes del càlcul de la taxa serà de 4,5 metres.TERMINI DE RESOLUCIÓ:

El temps màxim de tramitació és de 2 mesos

En cas de silenci administratiu, la sol·licitud s'entendrà: desestimadaON SOL·LICITAR-LO: • Per tramitar aquesta sol·licitud amb signatura electrònica és necessari que disposeu d'IDENTIFICACIÓ DIGITAL admesa.
  Podeu consultar el següent enllaç: Sistemes d'identificació

  Cliqueu el botó que corresponqui en funció de si tramiteu com a titular o com a representant.
  I seguiu les instruccions que van sortint.


  Si voleu que us ajudem a fer la tramitació, contacteu amb nosaltres:
  AJUDA


  Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: Serveis tècnics

  ELECTRÒNICAMENT


 • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIALALTRES TRÀMITS RELACIONATSAquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 02/17/2023
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades