Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/31/2023 07:16:13 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Targeta d'aparcament provisional per a persones amb mobilitat reduïda per malalties greus

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sol·licitud d'una targeta d'aparcament provisional d'un any de durada per a persones amb mobilitat reduïda que presentin malalties d'extrema gravetat.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Persones que presentin mobilitat reduïda que tot i no tenir certificat de discapacitat, es a dir que no hagi estat dictaminada oficialment, a causa d’una malaltia o patologia d’extrema gravetat, li suposi fefaentment una reducció substancial de l’esperança de vida que es consideri normal per la seva edat i demés condicions personals, i que raonablement no permeti tramitar en temps la sol·licitud ordinària de targeta d’aparcament.

La targeta sempre serà en modalitat no conductor.

Pares o tutors legals per als menors d'edat. I per als majors d'edat la mateixa persona o el seu representant legal. S'haurà de presentar fotocòpia dels poders conforme la persona que signa com a representant legal ho és realment.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Informe mèdic per l'acreditació dels requisits per aquesta targeta d'aparcament, emplenat pel/per la metge/essa de familia dels serveis públics de Salut (es pot trobar a l'apartat de Models documentals)

Model de sol·licitud de la targeta d'aparcament provisional a l'ens local (Generalitat de Catalunya) (es pot trobar a l'apartat de Models documentals)

Una fotografia tipus carnet de la persona interessada

Fotocòpia de la documentació que acrediti la representació legal, si s'escauQUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol momentPREU:

Sense costTERMINI DE RESOLUCIÓ:

El temps màxim de tramitació és de d'1 mes

En cas de silenci administratiu, la sol·licitud s'entendrà: desestimadaON SOL·LICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIALMODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

.Veure document .doc Sol·licitud de la targeta d'aparcament provisional a l'ens local.doc ( 105 Kb)
Veure document .doc Model informe mèdic.doc ( 43 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 05/05/2016
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades