Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/19/2018 08:23:11 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Presentació de Candidatures a la 9a edició dels Premis Ciutat de Sant Boi de Llobregat 2018

EN QUÈ CONSISTEIX:

Darrera revisió: 06/22/2018


Es tracta de presentar les candidatures per a la 9a edició dels Premis Ciutat de Sant Boi de Llobregat 2018.

Les categories a què es pot optar són:

a) Premi Ciutat de Sant Boi de Llobregat de Foment dels Valors Socials i Cívics 2018

Destinat a premiar a les persones físiques o jurídiques per la seva iniciativa solidària i/o de cohesió social, les quals hagin contribuït a una convivència o un benestar més gran pels homes i dones de la ciutat de Sant Boi.

b) Premi Ciutat de Sant Boi de Llobregat d'Accions Sostenibles i Saludables 2018

Destinat a premiar a les persones físiques o jurídiques per impulsar iniciatives saludables que hagin contribuït a la millora de la sostenibilitat de la ciutat de Sant Boi.

c) Premi Ciutat de Sant Boi de Llobregat d'Economia i Innovació 2018

Destinat a premiar a les persones físiques o jurídiques per impulsar una iniciativa econòmica d'innovació a un projecte empresarial o de progrés que hagi contribuït al desenvolupament i a la prosperitat de la ciutat de Sant Boi.

d) Premi d'Honor Ciutat de Sant Boi de Llobregat

S'atorgarà a les persones físiques de Sant Boi que hagin contribuït al progrés de la societat en qualsevol dels seus àmbits.

e) Premi Especial Ciutat de Sant Boi de Llobregat

S'atorgarà a les persones físiques nascudes o residents a Sant Boi, a les persones jurídiques radicades a Sant Boi, que hagin destacat en qualsevol part del món per la seva contribució al progrés de la societat en qualsevol dels seus àmbits.

L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el dia 21 de setembre, a la Sala Artur Terré de Can Massallera.

QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Els mereixedors potencials dels premis, terceres persones físiques, jurídiques, públiques o privades o a proposta d'un o de diversos membres de la Comissió de Propostes que es regulen en el Reglament de protocol, els honors, les distincions i els premis de Sant Boi de Llobregat.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

La documentació requerida per poder participar en el procés de selecció és la següent:

. Instància específica de presentació de la candidatura a la present edició dels premis, a on caldrà fer constar la secció a la qual s'opta i la documentació que s'acompanya.

. Document explicatiu en el qual cal motivar els mèrits i circumstàncies de la candidatura, que no haurà d'excedir d'una pàgina, tot especificant la secció del premi al qual es presenta.

. Currículum del candidat o la candidata que es proposa, o memoria d'activitats, quan adopti qualsevol forma de personalitat jurídica.

. Fotocòpia del DNI de la persona que es presenta com a candidat. En el cas de tractar-se d'una persona jurídica, l'escriptura pública de constitució o document equivalent.

. Qualsevol altra documentació complementària que consideri convenient qui fa la proposta, a l'efecte d'obtenir més informació del candidat o candidata.

QUAN ES POT SOL·LICITAR:

A partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOPB i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i fins al 29 de juny de 2018. La present convocatòria restarà suspesa en el supòsit que es presentin al·legacions a les bases i fins que siguin resoltes.

ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAP

MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .doc Premis Ciutat de Sant Boi de Llobregat (9a edició).doc ( 76 Kb)
Veure document .pdf Model_instancia.pdf ( 20 Kb)
Cita Prèvia OMAP
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades