Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/10/2023 11:45:39 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Servei de transport adaptat fix

EN QUÈ CONSISTEIX:

Servei de transport especial per a persones amb limitacions greus de mobilitat que necessiten un vehicle adaptat per als seus desplaçaments fixos reiteratius en origen, destinació i horari, de manera que poden ser fàcilment programats amb anticipació.

És un servei no garantit, subjecte a disponibilitat de places i l'existència de ruta establerta al destí demanant.

Són desplaçaments normalment diaris per assistència a centres o tallers ocupacionals o altres centres especialitzats de la Xarxa Pública, tots ells de caire públic o concertat.

Tanmateix alguns desplaçaments poden tenir una periodicitat setmanal o de diversos dies a la setmana.

Aquest servei no es prestarà quan hi hagi una finalitat escolar i tampoc si la finalitat és de desplaçament per rebre atenció sanitària.

Són desplaçaments susceptibles d'un tractament col·lectiu, organitzat en rutes establertes prèviament. És un servei no obligatori i no garantit, el que vol dir que una proposta d'alta no vol dir accedir al servei. L'accés al servei es fa segons disponibilitat de places en rutes existents.

El servei es podrà prestar a persones amb mobilitat reduïda que resideixin als municipis del Baix Llobregat que pertanyin a l'àmbit de l'AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona), és a dir: Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans, i que es desplacin a algun centre d'aquests mateixos municipis o a l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Si aquesta delega en una altra per a què la representi, a més de les dades de la persona titular s'han d'indicar les dades corresponents a la persona representant.

- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

Documentació que acredita la representativitatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Les persones sol·licitants que no s'oposin que l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat pugui obtenir de forma electrònica les dades necessàries per a la tramitació de la present sol·licitud , no cal que aportin la documentació acreditativadel certificat de reconeixement de discapacitat i barem de mobilitat reduïda i/o barem d'acompanyament de laSecretaria d'Inclusió Social i Promoció de l'Autonomia Personal (SISPAP)

En cas d'oposició, s'ha d'aportar la documentació següent:

- Certificat de reconeixement de discapacitat i barem de mobilitat reduïda i/o barem d'acompanyamentQUAN ES POT SOL·LICITAR:

Durant tot l'any.PREU:

Sense cost.ON SOL·LICITAR-LO: • Per tramitar aquesta sol·licitud amb signatura electrònica és necessari que disposeu d'IDENTIFICACIÓ DIGITAL admesa.
  Podeu consultar el següent enllaç: Sistemes d'identificació

  Cliqueu el botó que corresponqui en funció de si tramiteu com a titular o com a representant.
  I seguiu les instruccions que van sortint.


  Si voleu que us ajudem a fer la tramitació, contacteu amb nosaltres:
  AJUDA


  Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: Serveis tècnics

  ELECTRÒNICAMENT


 • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIALMODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Model Informe mèdic (només en el cas de presentar trastorn greu de conducta)Veure document .pdf Informe mèdic FIX.pdf ( 79 Kb)
Veure document .pdf Autorització.pdf ( 38 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 01/17/2023
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades