Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/30/2023 02:16:21 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Tall de carrer o reserva d'estacionament puntuals

EN QUÈ CONSISTEIX:

En sol·licitar l'ús puntual de la via pública en un dia i hores determinats, i per tant de la corresponent restricció de la circulació de vehicles total o parcial d'un carrer o d'una zona d'aparcament, amb motiu de:

Per als carrers considerats d'ús preferent de transport públic*, la Policia Local suggerirà el dia i l'horari en què es poden realitzar les ocupacions dels mateixos.

* Els carrers d'ús preferent de transport públic són, segons el Pla de Mobilitat, els que es denominen "Xarxa Bàsica interna", és a dir les principals vies urbanes i eixos claus utilitzats per desplaçaments interns i que connecten amb les vies interurbanes.

Descripcions:QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol persona.

En el cas que el motiu estigui relacionat amb una obra, aquesta haurà de disposar de la corresponent llicència aprovada i, si és el cas, haver comunicat l'inici de les obres.

En el cas que el motiu estigui relacionat amb un ús autoritzat de l'espai públic, aquesta haurà de disposar de la corresponent llicència/autorització aprovada.

No poden autoritzar-se talls de carrer abans de les 9,30 del matí, en dies laborables.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Comunicar el motiu de la sol·licitud, el dia, les hores i altres circumstàncies que la persona sol·licitant consideri necessàries.

En el cas de tasques relacionades amb autoritzacions prèvies (obres i usos de l'espai públic), s'ha d'identificar el número d'expedient relacionat.

Adjuntar un croquis explicatiu de la intervenció o fotografia.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol cas, la tramitació s'ha de fer 96 hores abans, com a mínim, comptant com a dies laborables.PREU:

S'enviarà la liquidació per l'import que correspongui per correu electrònic. S'haurà d'imprimir i anar a l'entitat bancària a pagar.

En el cas que es produeixi algun canvi sobre el que s'autoritza, s'ha de comunicar al telèfon 93 635 80 92, de dilluns a divendres, de 06:00 a les 14:00 hores. Si aquests canvis es produeixen dins de les 48 hores abans de l'ús de l'espai públic previst, suposarà l'obligació del pagament de les taxes corresponents i la presentació d'una nova sol·licitud.ON SOL·LICITAR-LO: • Per tramitar aquesta sol·licitud amb signatura electrònica és necessari que disposeu d'IDENTIFICACIÓ DIGITAL admesa.
  Podeu consultar el següent enllaç: Sistemes d'identificació

  Cliqueu el botó que corresponqui en funció de si tramiteu com a titular o com a representant.
  I seguiu les instruccions que van sortint.


  Si voleu que us ajudem a fer la tramitació, contacteu amb nosaltres:
  AJUDA


  Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: Serveis tècnics

  ELECTRÒNICAMENT


 • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIALALTRES TRÀMITS RELACIONATSAquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/28/2022
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades