Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/03/2023 08:15:47 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Matrimoni Civil a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

EN QUÈ CONSISTEIX:

Tramitar la sol·licitud de matrimoni civil a l'Ajuntament. Aquest acte és celebrat per l'alcalde/essa, o regidor/a de la corporació municipal en qui es delegui.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Persones capacitades, majors d'edat o menors, entre 16 i 17 anys, emancipats que, lliurement, han decidit contraure matrimoni.

No poden contraure matrimoni entre ells, els parents en línia recta (pares, fills, avis) ni els parents en línia col·lateral (germans, oncles, nebots).

MATRIMONIS CIVILS AMB CERIMÒNIA:

Calendari:

Horaris:

On es celebren?

MATRIMONIS CIVILS SENSE CERIMÒNIA:

Calendari:

Horaris:

On es celebren?DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

En el moment de fer la sol·licitud, facilitar les dades identificatives dels dos contraents i el dia i l'hora de celebració de l'acte, amb la liquidació de la taxa municipal corresponent, detallada a l'apartat "PREU".

Amb una còpia de la instància i amb la resta de documents que s'indiquen a continuació, els contraents han de tramitar el seu expedient de Matrimoni Civil al Registre Civil del municipi de referència de qualsevol dels contraents. S'aconsella que es consulti prèviament a l'esmentat registre, el temps mínim indispensable que és necessari per tenir finalitzat l'expedient.

A més:

Les dades de contacte del Registre Civil de Sant Boi són: C Carles Martí i Vila, núm. 2-4. Telèfon: 93 551 72 35 Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Una vegada resolt l'expedient, el Registre Civil lliura als contraents la documentació que es detalla a continuació, la qual han d'entrar per registre al nostre Ajuntament, amb una antelació mínima de 15 dies a la data de celebració del matrimoni. En el cas que no es disposi de l'esmentada documentació dins del termini, l'acte matrimonial no pot celebrar-se.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Es pot sol·licitar en qualsevol moment.PREU:

Taxa ha abonar al moment de la presentació de la instància de sol·licitud:

OBSERVACIONS:ON SOL·LICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIALFotografies de la Sala de Plens de l'Ajuntament i dels Jardins de la Torre del Sol:

Veure document .jpg Ajuntament-1.jpg ( 60 Kb)
Veure document .jpg Ajuntament-2.jpg ( 53 Kb)
Veure document .jpg Torre-del-Sol-1.jpg ( 77 Kb)
Veure document .jpg Torre-del-Sol-2.jpg ( 65 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/28/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades