Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/28/2023 12:07:00 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Interposició d'una denúncia

EN QUÈ CONSISTEIX:

La interposició d'una denúncia és l'acte mitjançant el qual qualsevol persona, en compliment o no d'una obligació legal, posa en coneixement de l'Ajuntament l'existència d'un determinat fet que pot justificar la iniciació d’ofici d’un procediment administratiu.

Cal presentar necessàriament denúncia si el fet denunciat pot ser constitutiu d'infracció administrativa i a més d’expressar la identitat de la persona que la presenta i el relat dels fets, s’ha d'indicar la data de la comissió de la presumpta infracció i quan sigui possible la identificació dels presumptes responsables.

Per a altres fets i/o irregularitats que no constitueixen infracció administrativa però que poden justificar també la iniciació d’un procediment administratiu, el/la ciutadà/na disposa d’altres mitjans per posar-los en coneixement de l’Ajuntament a més de la denuncia. En aquest sentit existeixen altres instruments que en funció del conflicte tractat o les conseqüències jurídiques que se'n derivin poden ser més idònies: tramitació d'una queixa, fer una reclamació, servei de mediació i arbitratge... (a l'apartat de tràmits relacionats trobareu enllaços que donen informació al respecte).

CONSIDERACIONS SOBRE LA TRAMITACIÓ D'UNA DENÚNCIA

ALTRES TRÀMITS RELACIONATS

Tramitació d'una queixa (Servei ' T'Escoltem ')

Centre Municipal de Mediació Ciutadana

Actuacions de l'Oficina Municipal d'Atenció al ConsumidorQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol personaDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Facilitar la informació relativa als fets que puguin constituir infracció, l'emplaçament i la data de la seva comissió, i quan sigui possible, la identificació dels presumptes responsables.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol momentTERMINI DE RESOLUCIÓ:

El termini màxim per resoldre el període d'informació prèvia i notificar el seu resultat serà de tres mesos.SELECCIONEU L'ÀMBIT DE DENÚNCIA QUE VOLEU INTERPOSAR:

Activitats

Obres particulars

Manca de conservació / manteniment / salubritat de finques particulars

Animals de companyia

Ús de l'espai públic

Altre àmbit
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 02/21/2022
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades