Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/18/2021 06:59:04 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Premi literari Delta. Narrativa escrita per dones

EN QUÈ CONSISTEIX:

En la convocatòria del X PREMI LITERARI DELTA. NARRATIVA ESCRITA PER DONES per part dels ajuntamentsd’Abrera, Begues, Castelldefels, Corbera de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Viladecans i el Consell Comarcal del Baix LLobregat. En aquesta edició el premi serà liderat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Els premis són:

Obra guanyadora: 3.000 euros i edició de l’obra en paper i digital.

Obra finalista: 1.000 euros i edició de l’obra digital.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

El tema de les obres és lliure i poden ser escrites en català o en castellà.

Cada autora podrà presentar només una obra.

Les obres han d'estar escrites incorporant la perspectiva de gènere i es recomana l’ús de llenguatge inclusiu. Es valoraran les obres que posin en valor la visibilitat de les dones en la societat actual o en el decurs de la història de la humanitat.

Les obres han de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos.

Les obres només poden contenir text.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Les obres s’han de presentar en suport informàtic (llapis de memòria) i una única còpia en paper. Han de tenir una extensió de 80 a 200 pàgines, escrites en DIN A4 i cada pàgina ha de tenir 32 línies, lletra Arial 12 i interlineat d’1,5.

La còpia de l’obra, així com el suport informàtic (llapis de memòria), s’han de presentar presencialment o per correu administratiu, al Registre General del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Parc Torreblanca, CN-340, 08980, Sant Feliu de Llobregat dins d’un sobre tancat i sense nom. Dins del sobre, n’hi haurà un altre (la plica) amb les dades personals (fotocòpia del DNI, telèfon de contacte, adreça de correu electrònic, lloc de residència i títol de l’obra).

Tant al llapis de memòria com en tots els sobres hi ha de constar el títol de l’obra i el text: PREMI DELTA 2019-2020.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El termini de presentació s’iniciarà a partir de la publicació d’aquestes bases i finalitzarà, improrrogablement, a les 14.00 hores del divendres 20 de setembre de 2019ON SOL·LICITAR-LO:

Les obres es poden presentar presencialment o per correu administratiu en el Registre General d'Entrada del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Consell de les Dones del Baix Llobregat

Parc Torreblanca, CN-340, 08980, Sant Feliu de Llobregat

http://www.elbaixllobregat.cat/contactMODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .pdf diptic bases X Premi.pdf ( 2687 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 06/13/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades