Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/15/2018 03:03:12 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Baixa del cens municipal d'animals de companyia

EN QUÈ CONSISTEIX:

És la comunicació que es fa a l'Ajuntament del trasllat a un altre municipi o de la cessió, pèrdua, robatori o defunció d'un animal i que, per tant, suposa la baixa del cens municipal d'animals de companyia de Sant Boi de Llobregat.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol persona major d'edat propietària d'un gos, gat, fura, porc vietnamita o altresanimals de companyia, siguin exòtics o no, que circulin per la via pública o per les parts comunes dels immoblescensats en aquest Ajuntament. Si aquesta delega en un representant, a més de les dades de la persona propietària, s'hauran d'indicar les dades corresponents al representant.

Si aquesta delega en un representant, a més de les dades de la persona propietària, s'hauran d'indicar les dades corresponents al representant.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

En cas dels gossos considerats potencialment perillosos, el carnet original de la llicència de tinença i conducció de gossos potencialment perillosos, així com el carnet original de la llicència de conducció de gossos potencialment perillosos, si escau.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En el termini d'un mes des què s'ha produït el fet, a excepció dels gossos considerats potencialment perillosos per als quals el termini és de 15 dies .PREU:

Sense costTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

Al momentON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació via internet (excepte els gossos considerats potencialment perillosos)

Clicar el botó "sol·licitud de tràmit".

Omplir tots els camps.

És obligatori especificar el número de placa censal i número de microxip.

L'Ajuntament farà l'actualització de les dades del cens municipal d'animals de companyia i enviarà la documentació via Correos a la direcció que ens consta com a domicili de la persona propietària.

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

https://seuelectronica.santboi.cat/PaginesW.nsf/Web/Planes/C075F10A9B8F8DB2C1257B83002D3F7C?OpenDocument&Clau=OMAP&Idioma=ca&Seu=SMANUAL INFORMATIU:


Sol·licitar Tràmit

Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/14/2016
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades