Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/10/2023 11:33:01 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Trasllat de despulles dins del cementiri

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sol·licitar el trasllat de restes d'una sepultura a una altra del mateix cementiri.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

El titular personal i individual del dret funerari d'origen o el de destí o el seu beneficiari

Si aquest delega en un representant a més de les dades del sol·licitant s'han de consignar les dades del representatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Títols funeraris corresponents als dos drets funeraris.

Autorització del titular del dret funerari d'origen o de destí si el sol·licitant no es el titular i fotocòpia del seu DNI.

Si el nínxol d'origen es de lloguer, s'ha de presentar el rebut de conservació, i el títol del nínxol de destí.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

No es pot sol·licitar si no han passat 2 anys (o 5 en cas que la defunció hagi esdevingut per malaltia infecciosa) des de l'últim enterrament en els dos nínxols.No es fan trasllats de despulles en els mesos de juliol, agost i setembre

No es fan trasllats de despulles en els mesos de juliol, agost i setembrePREU:

En concepte de taxa de cementiri municipal:

El trasllat entre panteó o tomba: 710,50 + 710,50 (1.421,00 euros )

Entre panteó o tomba a nínxols i columbaris, o viceversa: 710,50 + 178,70 (889,20 euros)

Entre nínxols o columbaris: 178,70 + 178,70 (357,40 euros)TERMINI DE RESOLUCIÓ:

Si el ciutadà manifesta el seu interès en estar present:

1. Amb caràcter general, la data del trasllat es programarà per dues setmanes desprès de la sol·licitud. Es concretarà dia i hora amb el Serveis Funeraris de l'Ajuntament. Si hi ha una inhumació a la mateixa hora, el trasllat es produirà a continuació

Si el ciutadà manifesta que no desitja estar present durant el servei: el trasllat es programarà d'acord amb les possibilitats del servei en un termini màxim de tres setmanes.ON SOL·LICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIAL
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/23/2023
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades