Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/08/2023 09:26:16 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Trasllat de despulles dins del cementiri

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sol·licitar el trasllat de restes d'una sepultura a una altra del mateix cementiri.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

El titular personal i individual del dret funerari d'origen o el seu beneficiari

Si aquest delega en un representant a més de les dades del sol·licitant s'han de consignar les dades del representatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Títols funeraris corresponents als dos drets funeraris.

Autorització del titular personal i individual del dret funerari que rep les despulles (de destí) i fotocòpia del seu DNI.

Si el nínxol d'origen es de lloguer, s'ha de presentar el rebut de conservació, i el títol del nínxol de destí.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

No es pot sol·licitar si no han passat 2 anys (o 5 en cas que la defunció hagi esdevingut per malaltia infecciosa) des de l'últim enterrament en els dos nínxols.No es fan trasllats de despulles en els mesos de juliol, agost i setembre

No es fan trasllats de despulles en els mesos de juliol, agost i setembrePREU:

En concepte de taxa de cementiri municipal:

El trasllat entre panteó o tomba: 710,50 + 710,50 (1.421,00 euros )

Entre panteó o tomba a nínxols i columbaris, o viceversa: 710,50 + 178,70 (889,20 euros)

Entre nínxols o columbaris: 178,70 + 178,70 (357,40 euros)TERMINI DE RESOLUCIÓ:

Si el ciutadà manifesta el seu interès en estar present:

1. Amb caràcter general, la data del trasllat es programarà per dues setmanes desprès de la sol·licitud, coincidint preferentment amb dimecres i divendres. En cas de ser festa el dia escollit passarien a ser tres setmanes desprès de la sol·licitud. Sempre a les 10 hores (si hi ha una inhumació a la mateixa hora, el trasllat es produirà a continuació)2. Excepcionalment, quan no es pugi programar el servei amb suficient anticipació es comunicarà amb 24 hores d'antelació.

2. Excepcionalment, quan no es pugi programar el servei amb suficient anticipació es comunicarà amb 24 hores d'antelació.

Si el ciutadà manifesta que no desitja estar present durant el servei: el trasllat es programarà d'acord amb les possibilitats del servei en un termini màxim de tres setmanes.ON SOL·LICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIAL
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/28/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades