Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/21/2018 03:22:39 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Convenis de col·laboració amb entitats

EN QUÈ CONSISTEIX:

El Ple de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha aprovat el pressupost municipal per l'any 2016.

En aquest pressupost es recullen les aplicacions pressupostàries amb la dotació econòmica i les entitats amb els que l'Ajuntament establirà convenis de col·laboració.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Aquelles entitats que apareguin en el pressupost municipal com a beneficiaries d'una subvenció amb una dotació pressupostària específica.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

. Projecte a on es recullin la descripció, objectius i característiques específiques objecte del conveni de col·laboració, i la seva vinculació amb els corresponents objectius del Pla estratègic de subvencions vigent.

. Pressupost.

. Pla d'utilització instal·lacions municipals, si és el cas.

. Organigrama de l'entitat.

- La presentació de la sol·licitud en aquest procediment implica autoritzar a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat a verificar les dades consignades a la sol·licitud presentada així com en la documentació que s'incorpori i a sol·licitar la informació rellevant a l'administració autonòmica, a la Seguretat Social i a Hisenda, per verificar qualsevol concepte que es prengui en consideració en virtud de l'article 15b de la Llei 38/2003 de 17 de novembre general de subvencions, sense prejudici de l'establert en la Llei de Protecció de Dades.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

A l'inici de l'exercici econòmicTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

El procediment s'iniciarà d'ofici o a instància de l'interessat, a l'inici de l'exercici econòmic, i finalitzarà amb la resolució corresponent i la signatura del corresponent conveni de formalització.ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAPALTRES TRÀMITS RELACIONATSAquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 06/02/2017
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades