Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/05/2020 12:12:46 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Preinscripcions casals d'estiu municipals 2019 i sorteig

Casals d'estiu


EN QUÈ CONSISTEIX:

Totes les persones interessades han de realitzar prèviament una preinscripció a l'activitat de casals d'estiu municipals.

No serà prioritari, a l'hora de determinar l'obtenció o no de plaça, l'ordre d'arribada de les sol·licituds de preinscripció, atès que el número d'identificació de la preinscripció és el que servirà per prendre part en el sorteig.

Una vegada finalitzat el període de preinscripció es publicarà una llista provisional dels infants i adolescents preinscrits i s'obrirà un període d'al·legacions. Es podrà consultar al web municipal, a l'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones, a Can Massallera i a l'equipament L'Olivera.

Un cop rebudes totes les sol·licituds de preinscripció es celebrarà un sorteig entre les persones aspirants amb la finalitat d’aplicar un element neutral per repartir el nombre de places existents, davant un possible escenari d’una major demanda que oferta. L’objectiu és assegurar la màxima igualtat d’oportunitats en l’obtenció de places.

El fet de realitzar LA PREINSCRICPIÓ I OBTENCIÓ DEL NÚMERO PEL SORTEIG NO IMPLICA L'OBTENCIÓ DE PLAÇA, restant subjectes totes les sol·licituds que compleixin els requisits als resultats del sorteig.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

És imprescindible que l'infant estigui empadronat al municipi de Sant Boi de Llobregat.

L’any de naixement i curs escolar dels infants i adolescents han d’estar compresos entre:

Per fer la preinscripció trobareu quatre formularis, dos dirigits als casals que es duran a terme el mes de juliol i els altres dos pel casal d'agost, diferenciats entre formularis per a un sol fill/a o per aquelles famílies amb més d'un/a.

En cas de voler fer casals d'estiu durant el mes de juliol i el mes d'agost, cal emplenar cadascun dels formularis.

I, s'ha d'indicar la següent informació:

Es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per infant o bé per unitat de convivència o família, on consti les dades de cadascun dels infants, el casal i les quinzenes sol·licitades. En el cas de les sol·licituds per unitat de convivència o família, els infants d'una mateixa unitat de convivència es prioritzaran en la gestió de la llista d'espera, sempre que algun dels infants hagi estat admès i hagi formalitzat la inscripció.

Els requisits per poder participar en el sorteig dels casals d’estiu per a l’any 2019 són els següents:

. És imprescindible que l'infant estigui empadronat al municipi de Sant Boi de Llobregat.

. L’any de naixement i curs escolar dels infants i adolescents han d’estar compresos entre:

- Per als casals d’estiu municipals per a infants: de P3 fins a 6è de primària i/o nascuts entre 2007 i 2015.

- Per al casal d’estiu municipal per a adolescents: de 1r a 4t d’ESO i/o nascuts entre 2003 i 2006.

Són motius d’exclusió els següents:DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

No cal presentar cap documentació per formalitzar la preinscripció. En fer la preinscripció es retornarà en el mateix moment un resguard amb un número d’identificació que és el que servirà per prendre part en el sorteig. La documentació s'aportarà a les reunions de famílies, un cop s'hagi formalitzat la inscripció definitiva.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El període de preinscripció és del dijous 4 d'abril a partir de les 10 hores al dijous 11 d'abril a les 15 hores.PREU:

Amb servei de menjador:

Sense servei de menjador:

Servei d'acollida:

IPREM: (Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples) mensual: 537,84€

L'ingrés de la quota es pot fer en efectiu, targeta o xec en el moment de realitzar la inscripció o mitjançant ingrés a l'entitat bancària corresponent.

Únicament es podran retornar les quotes d’inscripció per les causes no imputables a la persona que s’especifiquen a continuació:

- Malaltia de l’infant que impedeix l’assistència a l’activitat. En aquest cas, s’haurà d’adjuntar un certificat oficial, complimentat i signat, o un informe hospitalari.

- Malaltia o mort d’un familiar fins a segon grau de consanguinitat o afinitat. En aquest cas, s’haurà d’adjuntar un certificat oficial degudament complimentat i signat.

- Suspensió de l’activitat.

- Altres circumstàncies de causa major degudament justificades.

Per tramitar la devolució s’haurà de presentar per escrit una sol·licitud de devolució a l'OMAP i aportar la documentació justificativa corresponent.ON SOL·LICITAR-LO:

Es pot fer per INTERNET mitjançant el formulari de preinscripció elaborat per a aquest efecte a la PÀGINA WEB MUNICIPAL (www.santboi.cat) apartat d’Infància, Adolescència i Família.

O presencialment:

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora.

Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

CAL DEMANAR CITA PRÈVIA ENTRE EL 4 I L'11 D'ABRILALTRES TRÀMITS RELACIONATS


Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 04/04/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades