Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/18/2019 05:10:24 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Preinscripcions casals d'estiu municipals 2018 i sorteig

EN QUÈ CONSISTEIX:

Totes les persones interessades han de realitzar prèviament una preinscripció a l'activitat de casals d'estiu municipals.

No serà prioritari, a l'hora de determinar l'obtenció o no de plaça, l'ordre d'arribada de les sol·licituds de preinscripció, atès que el número d'identificació de la preinscripció és el que servirà per prendre part en el sorteig.

Una vegada finalitzat el període de preinscripció es publicarà una llista provisional dels infants i adolescents preinscrits i s'obrirà un període d'al·legacions. Es podrà consultar al web municipal, a l'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones, a Can Massallera i a l'equipament L'Olivera.

Un cop rebudes totes les sol·licituds de preinscripció es celebrarà un sorteig entre les persones aspirants amb la finalitat d’aplicar un element neutral per repartir el nombre de places existents, davant un possible escenari d’una major demanda que oferta. L’objectiu és assegurar la màxima igualtat d’oportunitats en l’obtenció de places.

El fet de realitzar la preinscripció i obtenció del número pel sorteig NO IMPLICA L'OBTENCIÓ DE PLAÇA , restant subjectes totes les sol·licituds que compleixin els requisits als resultats del sorteig.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Per fer la preinscripció trobareu quatre formularis, dos dirigits als casals que es duran a terme el mes de juliol i els altres dos pel casal d'agost, diferenciats entre formularis per a un sol fill/a o per aquelles famílies amb més d'un/a.

En cas de voler fer casals d'estiu durant el mes de juliol i el mes d'agost, cal emplenar cadascun dels formularis.

I, s'haurà d'indicar la següent informació:

. Dades de l'infant / adolescent (nom i cognoms, data de naixement i curs escolar actual)

. Dades del casal, grup i les quinzenes a les quals vol optar

. Acceptar, o no, si vol rebre informació sobre el procediment dels casals d'estiu via SMS, i

. Altres dades (nom i cognoms del pare/mare o tutor, adreça d'empadronament de l'infant, telèfon de contacte i adreça electrònica, si en disposa d'una)

Es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per infant o bé per unitat de convivència o família, on consti les dades de cadascun dels infants, el casal i les quinzenes sol·licitades.En el cas de les sol·licituds per unitat de convivència o família, els infants d'una mateixa unitat de convivència es prioritzaran en la gestió de la llista d'espera, sempre que algun dels infants hagi estat admès i hagi formalitzat la inscripció.

Els requisits per poder participar en el sorteig dels casals d’estiu per a l’any 2018 són els següents:

. És imprescindible que l'infant estigui empadronat al municipi de Sant Boi de Llobregat

. L’any de naixement i curs escolar dels infants i adolescents han d’estar compresos entre:

- Per als casals d’estiu municipals per a infants: de P3 fins a 6è de primària i/o nascuts entre 2006 i 2014.

- Per al casal d’estiu municipal per a adolescents: de 1r a 4t d’ESO i/o nascuts entre 2002 i 2005.

Són motius d’exclusió els següents:

. no estar empadronat al municipi

. no tenir l’edat corresponent per participar de l’activitat

. sol·licitud que no estigui degudament omplerta

. presentació de la sol·licitud fora de termini

. en cas de duplicitat de sol·licituds, s’admetrà únicament la última presentada i se n'exclourà la restaDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

No cal presentar cap documentació per formalitzar la preinscripció. En fer la preinscripció es retornarà en el mateix moment un resguard amb un número d’identificació que és el que servirà per prendre part en el sorteig. La documentació s'aportarà a les reunions de famílies, un cop s'hagi formalitzat la inscripció definitiva.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El període de preinscripció serà del dilluns 3 d'abril a partir de les 10 hores al dilluns 9 d'abril a les 15 hores.ON SOL·LICITAR-LO:

Es pot fer per INTERNET mitjançant el formulari de preinscripció elaborat per a aquest efecte a la PÀGINA WEB MUNICIPAL (www.santboi.cat) apartat d’Infància, Adolescència i Família.

O presencialment:

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAPALTRES TRÀMITS RELACIONATS


Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/27/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades