Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/24/2021 06:43:13 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inscripcions casals d'estiu municipals 2020 - AMPLIAT EL TERMINI FINS EL DIA 25 DE JUNY PER DISPONIBILITAT DE PLACES (PER ORDRE DE PRESENTACIÓ)

Casals d'estiu


EN QUÈ CONSISTEIX:

L'organització dels casals d'estiu municipals està condicionada a l'evolució de la pandèmia del COVID19. A causa de les mesures que s'han d'aplicar per indicació de les autoritats sanitàries, s'ha vist modificada l'oferta, els terminis i el procediment d'inscripció.

L'assignació de places als casals d'estiu municipals 2020 es portarà a terme seguint els següents criteris de priorització:

El fet de realitzar LA INSCRIPCIÓ NO IMPLICA L'OBTENCIÓ DE PLAÇA, restant subjectes totes les sol·licituds a que compleixin els requisits. Una vegada finalitzat el període d'inscripció es confirmarà a les famílies mitjançant correu electrònic si tenen plaça o no.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

És imprescindible que l'infant estigui empadronat al municipi de Sant Boi de Llobregat.

L’any de naixement i curs escolar dels infants i adolescents han d’estar compresos entre:

Per fer l'inscripció trobareu quatre formularis, dos dirigits als casals que es duran a terme el mes de juliol i els altres dos pel casal d'agost, diferenciats entre formularis per a un sol fill/a o per aquelles famílies amb més d'un/a.

En cas de voler fer casals d'estiu durant el mes de juliol i el mes d'agost, cal emplenar cadascun dels formularis.

I, s'ha d'indicar la següent informació:

Es pot presentar una sol·licitud d'inscripció per infant o bé per unitat de convivència o família, on consti les dades de cadascun dels infants, el casal i les quinzenes sol·licitades. En el cas de les sol·licituds per unitat de convivència o família, els infants d'una mateixa unitat de convivència es prioritzaran en la gestió de la llista d'espera, sempre que algun dels infants hagi estat admès i hagi formalitzat la inscripció.

Són motius d’exclusió els següents:DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El període d'inscripció és del 12 de juny (10 hores) al 18 de juny (15 hores). AMPLIAT EL TERMINI FINS EL DIA 25 DE JUNY PER DISPONIBILITAT DE PLACES (PER ORDRE DE PRESENTACIÓ)COM SOL·LICITAR-LO:

Accedint al formulari on-line:

Inscripció juliol

Inscripció agost

En el cas de més d'un germà:

Inscripció juliol

Incripció agost

_____________________________________________________________________________

UN COP CONFIRMADA LA INSCRIPCIÓ
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 06/20/2020
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades