Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/23/2023 07:14:28 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inscripció Dia Internacional de la Ciutat Educadora La Ciutat Educadora, ciutat de pau i oportunitats

EN QUÈ CONSISTEIX:

El Servei de Ciutat Educadora celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2022, el lema del qual és “La Ciutat Educadora, ciutat de pau i oportunitats”.

A l’edició d’enguany volem posar de manifest algunes experiències locals que, amb el seu treball contribueixin a la igualtat d’oportunitats, transmeten actituds i valors per a una bona convivència, generen pensament crític, i que vetllen pel benestar i el desenvolupament de totes les persones apostant per transformar les cultures de violència en cultures de pau i convivència, que compartim totes les Ciutats Educadores.

Inscripció a la Jornada que es celebra el dilluns 28 de novembre de 2022, de 17 h a 19.30 h, en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat.

En aquesta jornada es vol posar en valor i donar a conèixer la tasca que les ciutats duen a terme per tal que noves ciutats, entitats ciutadanes, experts i representants de la societat civil i del sector privat se sumin al compromís de construir ciutats educadores.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Membres de la comunitat educativa (docents, tècnics municipals, membres d'entitats esportives i de lleure, famílies, serveis educatius...)QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Del 14 al 28 de novembre del 2022PREU:

Sense costTERMINI DE RESOLUCIÓ:

Al momentON SOL·LICITAR-LO:

A l'enllaç que figura al final d'aquest tràmit.

- Clicar el botó "sol·licitud de tràmit"

- Omplir tots els camps

- Especificar les dades personals i de contacte que consten al formulari

Per a la tramitació i/o consultes telefòniques, poden trucar als telèfons de l'OMAP 93 654 82 23 i 93 635 12 12

Horari: de dilluns a dijous, de 8.30 a 19.00 h. Divendres i vigílies de festius de 8.30 a 14.00 h

Confirmada l'existència de places disponibles i realitzada la inscripció telefònicament, l'Ajuntament li enviarà el document de confirmació de la inscripció a la direcció (electrònica o postal) que en hagi indicat.Sol·licitar Tràmit
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 11/07/2022
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades