Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/21/2018 10:11:53 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Subvenció Cavalcada de Reis 2018

EN QUÈ CONSISTEIX:

Darrera revisió: 07/26/2017


L'objecte de la convocatòria és la concessió de subvencions per a la participació dins de la campanya Cavalcada de Reis de l'any 2018, per a la realització de les actuacions següents:

- Construcció d'escenografia i decoració d'una de les plataformes de que disposa l'Ajuntament

- Decoració de dues carrosses ja construïdes (Xumet i l'Estel)

- Gestió de les tres comitives reials (vestuari i maquillatge dels tres Reis Mags, els corresponents patges reials i altres participants) i, també la gestió de la carrossa de caramels (decoració de la carrossa, vestuari i maquillatge dels participants)

- Vestuari, maquillarge i elements d'atrezzo per una comparsa a peu que acompanyi al conjunt de plataformes de la Cavalcada de Reis.

QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Podran sol·licitar subvenció destinada a la participació en la cavalcada de Reis 2018, les entitats sense afany de lucre que tinguin seu o delegació a Sant Boi de Llobregat, que estiguin inscrites al registre Municipal d'entitats, i que puguin disposar d'un equip qualificat de treball en matèria d'elements escenogràfics, vestuari i maquillatge de, com a mínim, 8 persones i, aporar un equip humà de com a mínim 12 persones, que realitzarà tasques de protecció a la carrossa, anant visiblement identificats.

Totes les entitats que vulguin participar han de:

- Estar al corrent del seus comptes amb aquesta Administració Local a més a més de tot allò que consta a l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

- Un extintor de pols ABC, amb eficàcia 21A, 113 B i C.

- Disposar d'un grup electrògen amb potència elèctrica mínima 3500 wats per a garantir el suport de l'estructura lumínica i sonora de la carrossa durant el seu recorregut per la cercavila.

- Diposar d'un vehicle amb bola i amb capacitat tranctora i/o reductora de la marxa, amb prestacions suficients per garantir l'estabilitat de la marxa de la carrossa durant la cercavila.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

- Certificat de representativitat i declaració de dades descriptives de l'entitat.

- Acreditació del compliment de les obligacions amb l'Agència Tributària i amb la Seguretat Social. En cas de no estar obligada, declaració (segons model)

- Qüestionari (segons model)

- Pre-projecte

- Memòria fotogràfica, en el cas de que es disposi

QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El termini de presentació d'instàncies serà del 3 al 31 d'agost de 2017

TEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

El termini màxim per la resolució de les sol·licituds de subvenció serà de dos mesos a partir de la finalització del termini de la sol·licitud. La manca de resolució produeix efectes desestimatoris.

ON SOL·LICITAR-LO:

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAP

Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de fotocòpies.

MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .doc Bases Cavalcada 18 - definitives.doc ( 370 Kb)
Veure document .doc Bases Cabalgata de Reyes 2018_cast.doc ( 372 Kb)
Veure document .doc Declaració de no estar obligada.doc ( 470 Kb)
Veure document .doc D2- Representativitat i dades descriptives entitat.doc ( 501 Kb)
Veure document .doc Qüestionari.doc ( 339 Kb)
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web